Lezersbrief : ticketverkoop

Beoordeling 7.4
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 6e klas aso | 254 woorden
  • 29 november 2017
  • 10 keer beoordeeld
Cijfer 7.4
10 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Ticketverkoop

 

 

Er zijn heel wat mensen die tegen de online verkoop van bijvoorbeeld concerttickets zijn, maar ik vind niet dat er iets moet veranderen aan deze manier van tickets verkopen.
 

Zo zijn er voldoende mogelijkheden om tickets te bemachtigen. Je kan eventueel vragen aan een vriend(in) om ze te bestellen voor jou, uiteraard betaal je ze achteraf terug.
Maar als je geen vrienden hebt, zijn er andere opties. Je kan meteen een hele dag vrijaf nemen en die paar dingen doen die al zo lang op je to-dolijstje staan. En je kan dan om het gewenste uur voor je computer zitten om die tickets te bestellen.
Er zullen mensen zijn die nu bij zichzelf denken dat winkels een deel van de tickets moeten krijgen om ze in de winkel zelf te verkopen. Dit vind ik echter geen optie want er zouden simpelweg teveel mensen voor de deuren van de winkels staan. En als je ze daar dan uitverkocht zijn heb je helemaal geen ticket! Want je hebt zowel de verkoop in de winkel als online gemist...
Als laatste zouden de verkopers iets moeten vinden op het probleem van mensen die meer tickets kopen dan ze zelf nodig hebben, want deze mensen verkopen die tickets dan op de zwarte markt aan een abnormaal hoge prijs. Misschien zouden verkopers kunnen vragen naar de namen van personen die de tickets zullen gebruiken?

 

Zoals je ziet zijn er mogelijkheden genoeg, dus er hoeft helemaal niets te veranderen aan de manier van tickets verkopen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.