Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

De vrouw en de sprinkhaan

Beoordeling 0
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 153 woorden
  • 23 mei 2017
  • nog niet beoordeeld
Cijfer
nog niet beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

De vrouw en de sprinkhaan

Twee weken geleden kreeg een vrouw in Engelen de schrik van haar leven. Tijdens een etentje met haar vriend bleek een van de sprinkhanen in haar salade met gewokte sprinkhanen nog in leven te zijn, de vrouw zelf merkte dit echter niet.

Toen de vrouw een slok wilde nemen van haar wijn, sprong de sprinkhaan in haar jurk, de vrouw gilde het uit en rende gehaast naar de toiletten, waar ze vervolgens de sprinkhaan snel door het toilet spoelde.

De vrouw vond het zo onverantwoord van het restaurant dat ze naar de rechter stapte. Ondanks dat er geen duidelijk bewijsmateriaal was kreeg de vrouw gelijk, daarom moest het restaurant sluiten en 1000 euro uitbetalen aan de vrouw. Veel vrienden en familie van de medewerkers van het restaurant gingen massaal de straat op om te protesteren tegen de uitspraak van de rechter, maar de uitspraak van de rechter stond vast.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.