Scholieren.com presents: Zeker Weten Goed verslagen!

Scholieren.com presents: Zeker Weten Goed verslagen!

Scholieren.com zou scholieren.com niet zijn zonder duizenden boekverslagen. Dat is waar we beroemd en berucht mee zijn geworden. Inmiddels staan er meer dan 30.000 boekverslagen online. We snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, daarom hebben we iets nieuws bedacht: Zeker Weten Goed verslagen.

Deze supergoede verslagen worden gemaakt door enthousiaste boekenwurmen en onze docent Kees van der Pol, die als geen ander weet hoe je een goed boekverslag maakt. We geven ze ons Scholieren.com keurmerk en zeggen hiermee dat wij ze Zeker Weten Goed vinden. Je herkent de Zeker Weten Goed verslagen aan het ronde, oranje logo met een wit vinkje erin (zie hieronder).

Alles in één verslag

De Zeker Weten Goed verslagen zijn heel geschikt om te gebruiken als naslagwerk voor een mondeling, goed om te gebruiken als geheugensteun en goed om te gebruiken wanneer je een boek niet volledig begrijpt. Het zijn verslagen waar álle onmisbare onderdelen van een boekverslag in staan. En het leuke is dat we een extra tool gemaakt hebben waarmee je jezelf kunt overhoren. Met slimme instinkvragen en makkelijke feitjes. Zo kun je je net even wat zekerder voelen voordat je tegenover je docent Nederlands peentjes zweet, terwijl hij je aan een kruisverhoor onderwerpt over Joe Speedboot of Brave New World.

Trots

Er gingen paaseitjes, pepernoten en waterijsjes overheen voordat het zover was. Nu dat moment is aangebroken, zijn we heel trots om onze nieuwe verslagen aan jou te presenteren. Inmiddels hebben we van bijna alle belangrijke boeken voor je leeslijst een Zeker Weten Goed boekverslag. 

Op www.scholieren.com/zekerwetengoed vind je de nieuwste en populairste verslagen. In de zoekresultaten herken je de Zeker Weten Goed verslagen aan het oranje logo. We hopen dat je er zeker weten veel plezier van gaat hebben!

 

 

Gepubliceerd op 16 maart 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Vito

Vito

Hoe wordt je een "zeker weten goed" rescent?

4 dagen geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.