Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

❤️❤️ Zometeen van 16:00-17:00 uur: chatten met Sense.info. Heb jij een vraag over seks, liefde of relaties? Schrijf je vast in voor de reminder. ❤️❤️

15 and pregnant

Verzorging

Filmverslag

Fifteen and Pregnant (1998)

7.1 / 10
2e klas havo
  • Arjen
  • Nederlands
  • 584 woorden
  • 4536 keer
    2 deze maand
  • 26 mei 2003
Filmverslag: 15 and pregnant

De film gaat over een meisje, Tina, die is gaan vrijen met een jongen, Ray. Omdat ze nog maar 15 jaar is, beseft ze niet wat de gevolgen er van kunnen zijn.

Toen ze gingen vrijen deden ze het zonder condoom. Een paar dagen later had ze door dat ze zwanger was. Eerst vertelde ze niks aan haar moeder. Maar toen ze het wel vertelde schrok ze ontzettend. Ze wist niet wat ze er mee moest. Toen haar broertje en zusje er achter kwamen pestten zij Tina heel erg. Het broertje moest zelfs zijn kamer afstaan om de baby van Tina. Dat vond hij natuurlijk niet leuk.

Tina’s vriendin, Laurie, is ook een tienermoeder. Die wist natuurlijk al wat je wel en niet moest doen.
Tina haar vriend ging bij haar weg, omdat hij een voetbalseizoen had. Na de vakantie zij hij wel bij haar terugkomen, maar dat wou zij niet. Later ging ze naar een speciale school voor zwangere tieners.
Daar krijgt ze les wat ze met het kind moet doen. Als ze op die school komen moeten alle tienermoeders naar een grote zaal. Daar vertelt een andere tienermoeder, die al een kind heeft wat ze wel en niet moet doen met het kind.
Toen ze naar het ziekenhuis ging kreeg ze te horen dat ze een jongetje krijgt. Daar was ze natuurlijk blij mee om dat te horen.
Terwijl ze al weer thuis was krijgt ze Ray aan de telefoon. Aan de telefoon krijgen ze ruzie, omdat Ray niet op Tina’s afspraak kwam.
Maar als ze hem weer onder ogen krijgt worden ze wel weer vrienden. Tina’s moeder kan het nog steeds niet vinden met Ray. Ze vindt hem maar een akelige jongen.
Wanneer Tina met haar moeder ging winkelen zag ze Ray staan te zoenen met een ander meisje. Ze maakte het natuurlijk direct uit.

Toen ze weer eens thuis was ging ze een feestje geven, maar niemand kwam opdagen. Daardoor was ze natuurlijk heel verdrietig. Ze ging naar haar kamer en ging op haar bed liggen. Haar moeder kwam naar binnen om haar te troosten. Maar ook om over bepaalde dingen te praten.
Haar broertje en zusje kwamen wel weer bij haar wonen. Ook Tina’s vader die was gescheiden wou weer bij hun thuis wonen, maar Tina’s moeder wou er nog even over nadenken.
Toen ze weer bij Laurie was kregen ze ruzie. Laurie zei dat Tina te egoïstisch was voor een kind. Dat vond ze natuurlijk heel erg dat ze dat zei. Maar later bied Tina haar excuses aan dat ze zo overstuur was.
Tina’s vader en moeder hadden weer gemeenschap met elkaar. Dat vond Tina natuurlijk heel leuk.
Toen ze weer op de tienerschool was hoorde ze dat Melody, ook een vriendin van Tina, ook een kind had gekregen. Andrew dat betekent “sterk”. Maar hij werd vier weken te vroeg geboren. Een paar weken later ging het wel weer goed met hem.
Als ze weer eens ging winkelen kreeg ze gelijk al een buggy en een stapel kleren. Ze hebben ook al een heel nieuwe kamer ingericht voor het baby’tje van Tina.
Ze moest weer eens naar het ziekenhuis om te bevallen. Ze gild het uit. Het doet ontzettend pijn. Tijdens de bevalling kwam Ray eraan. Per toeval stond Tina’s vader op de gang omdat hij het niet meer aankon. Hij stuurde Ray onmiddellijk weg. Toen de bevalling was geweest mocht ze weer naar huis. Haar hele familie was bij hun thuis. Ze noemde haar kind CALEB.

Let op

De verslagen op Scholieren.com zijn gemaakt door middelbare scholieren en bedoeld als naslagwerk. Gebruik je hoofd en plagieer niet: je leraar weet ook dat Scholieren.com bestaat.

Heb je een aanvulling op dit verslag? Laat hem hier achter.

voeg reactie toe

1902

Welkom!

Goed dat je er bent. Scholieren.com is de plek waar scholieren elkaar helpen. Al onze informatie is gratis en openbaar. Met een profiel kun je méér:

snel zien welke verslagen je hebt bekeken
de verslagen die je liket terugvinden
snel uploaden en reacties achterlaten

Log in op Scholieren.com

Maak een profiel aan of log in om te stemmen.

Geef dit een cijfer

Wat doe jij om het plastic in de oceaan te verminderen?