Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Win kaartjes voor Fissa de film!

Een deel van de scholieren begint nu of binnenkort met keihard bikkelwerk voor de eindexamens in mei. Da's natuurlijk even afzien, maar erna is het tijd voor het leuke gedeelte: goeie fissa's om te vieren dat jij en je klasgenoten eindelijk klaar zijn met leren. Om je alvast een beetje in de stemming te brengen geeft Scholieren.com twee keer twee kaartjes weg voor een film over eindexamenfeestjes: Fissa.

Fissa vertelt het verhaal van drie jongens die elkaar nodig hebben om hun examentijd te redden. Wanneer de populaire Max zijn eindexamen in gevaar ziet komen en de nerderige Ruben zijn eindexamenfeest, slaan de twee oude vrienden de handen weer ineen. Tijdens een krankzinnige eindexamenperiode eindigend in een onwaarschijnlijk eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen.

Hoe maak ik kans?

Fissa is vanaf deze week in de bioscoop te zien. Op Scholieren.com mogen we twee keer twee kaartjes voor de film weggeven.

Hoe je kansmaakt op die kaartjes? Simpel: door ons te liken op Facebook (dat doe je hierrr) én hieronder je gegevens achter te laten via het formulier. (Let op: we controleren ook de likes op Facebook, dus niet vergeten!) De actie loopt tot en met maandag 8 februari.

Gepubliceerd op 2 februari 2016


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

S.

S.

Ik doe mee! :)

6 jaar geleden

R.

R.

Ik doe mee ?

6 jaar geleden

S.

S.

Ik doe mee!!

6 jaar geleden

A.

A.

Ik en mn beste vriendin mandy willen supergraag heen! Leuke actie ! Groetjes!!

6 jaar geleden

M.

M.

ik doe mee!!!

6 jaar geleden

J.

J.

Ik doe meee!!

6 jaar geleden

J.

J.

Na de examens ga ik samen met mijn liefste vriendinnetjes op examenreis naar Lloret, dus deze film lijkt mij perfect om alvast in de fissa stemming te komen!!

6 jaar geleden

R.

R.

tof! ik heb jullie facebook geliked hoor!

6 jaar geleden