Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Eindexamens 2022

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Wil jij Scholieren.com bedanken? Doneer je verslagen!

Door Roos

Het eerste tijdvak met eindexamens zit er bijna op. Hopelijk hebben wij jou de afgelopen vier, vijf of zes jaar regelmatig kunnen redden met onze goedgevulde database met boekverslagen, werkstukken, samenvattingen. Wil je ons daarvoor bedanken? Doneer je verslagen!

Dat boekverslag dat jou op zondagavond redde voor je mondeling op maandag, dat betoog dat jou de inspiratie gaf om je leraar Nederlands te verrassen, die samenvatting van de kenmerkende aspecten die je door je geschiedenistoets heen hielp. Allemaal zijn ze gemaakt door andere scholieren, die jou voorgingen. En jij kunt nu hetzelfde betekenen voor al die duizenden scholieren die na jou examen gaan doen. 

Hoe doneer je je verslagen?

Je verslagen uploaden is simpel. Check hieronder welke situatie op jou van toepassing is en leeg je Drive of schijf. Je kunt meerdere verslagen tegelijk uploaden.

Je hebt een Scholieren.com profiel
Dan is uploaden super makkelijk. Gebruik deze link.

Je hebt géén Scholieren.com profiel, maar wilt er wel een aanmaken
Dat is ook zo gepiept, met alleen je naam en e-mail. Hier maak je er één aan. Vervolgens gebruik je deze link om te uploaden.

Je hebt géén Scholieren.com profiel en je wilt er ook geen
Snappen we ook, je bent nu eindelijk officieel scholier-af. Daarom mag je voor deze ene keer ook een ouderwets mailtje sturen met je verslagen in de bijlage. Mail naar info@scholieren.com en wij zorgen ervoor dat je verslagen op de site komen. 

Met liefde hebben we jou en alle andere scholieren afgelopen jaren geholpen. Maar zonder bijdragen van scholieren zoals jullie zelf, kan Scholieren.com niet bestaan.

Doneer dus je boekverslagen, samenvattingen, profielwerkstuk, tips, ezelsbruggetjes. Alles is welkom! Wij zijn je eeuwig dankbaar namens alle scholieren van Nederland en we wensen je een heerlijk lange zomer. 

Dit artikel is eerder verschenen op 2 juni 2021.

Gepubliceerd op 25 mei 2022


Alles over de examens in je timeline?