Eindexamens 2022

Volg ons op Instagram of Tiktok!

Volg ons ook op Instagram of Tiktok!

NEDERLANDS? Wat was dat een VERSCHRIKKELIJK examen! | Eindexamenjournaal 2022 #1

Door Wayne

Vandaag was een roerige aftrap van de eindexamens. In de ochtend was het voor Jasper (vmbo) direct aanpoten met biologie. Ook het havo-examen Duits was lastig, vond Muhammed. Op het vwo kreeg Isa het ook zwaar te verduren met Nederlands. Er waren gelukkig ook kandidaten bij wie het voorspoediger verliep. Paris (vmbo) vond biologie goed te doen. Ook Lilo had een prima gevoel over haar havo-examen Duits. 

Zie dit en meer in een gloednieuw Eindexamenjournaal! Vond je deze video leuk, en wil je meer van ons zien? (Geloof me, dat wil je). Abonneer dan hier op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 12 mei 2022


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.