Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Ik wil ZO erg NIET blijven zitten! | Eindexamenjournaal 2022 #8

Door Wayne

Nieuwe week, nieuwe kansen voor onze examenkandidaten. Maar de maandag begon niet altijd even lekker voor onze vloggers. Zo hadden Monica (vwo) en Lotte (vwo) moeite met een cobra bij Duits. Monica had daarna ook nog een pittig examen aardrijkskunde te verduren. Dionysia (havo) vond scheikunde niet zo makkelijk, maar bij Merlijn (havo) ging het aardig goed. Muhammed (havo) zocht zijn bed op na zijn examen TeHaTex. En politiek is lastig, zo ervaarde Jasper (vmbo) dat ook bij zijn examen Maatschappijkunde. Het LAKS komt ook weer met nieuws vanuit de klachtenlijn. 

Zie dit en meer in een gloednieuw Eindexamenjournaal! Vond je deze video leuk, en wil je meer van ons zien? (Geloof me, dat wil je). Abonneer dan hier op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 23 mei 2022


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
De Galaxy Chromebook maakt je (school)leven makkelijker!

Met de Galaxy Chromebook Go kun je de hele dag huiswerk maken, series bingen en online shoppen zonder dat 'ie leeg raakt. Ook kan deze laptop wel tegen een stootje. Dus geen paniek als jij je drinken omstoot, want deze laptop heeft een morsbestendig toetsenbord!

Ontdek de Chromebook!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.