Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Ik heb BEWEZEN dat ik het wel KAN! | Eindexamenjournaal 2022 #2

Door Wayne

De eerste examenweek zit er al op! De ochtend startte voor onze examenvloggers rustig. Alleen Noor (vmbo) maakte het examen geschiedenis. ’s Middags stond het altijd gevreesde wiskunde havo-examen op het programma, maar Merlijn, Megan en Annabel vonden het examen prima te doen. Ook de vwo’ers moesten zo voor het weekend nog aan de bak. Isheeta, Hekda en Lotte maakten biologie, ook zij werden gematst. 

Zie dit en meer in een gloednieuw Eindexamenjournaal! Vond je deze video leuk, en wil je meer van ons zien? (Geloof me, dat wil je). Abonneer dan hier op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 13 mei 2022


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.