Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Het is WEER misgegaan… | Eindexamenjournaal 2022 #7

Door Wayne

Vandaag stond voor de vmbo’ers en havisten het examen Economie op het programma. Zowel Maria (vmbo) als Paris (vmbo) vonden dit een verschrikkelijk examen. Havisten Dionysia en Annabel vonden het havo examen wel te doen. Lilo baalt vooral, want ze is een aantal opdrachten vergeten te maken. Ook de vwo’ers hadden vandaag een pittige dag. Zij moesten aan bak voor wiskunde! Esther en Hekda maakten wiskunde A en daar zijn de meningen over verdeeld. Ayper en Isa vonden het wiskunde B examen lastiger dan verwacht, terwijl Monica wiskunde C wel prima te doen vond. Vergeet niet tot het einde te blijven kijken, want Toby doet een voorspelling voor het vwo-examen Aardrijkskunde!

Zie dit en meer in een gloednieuw Eindexamenjournaal! Vond je deze video leuk, en wil je meer van ons zien? (Geloof me, dat wil je). Abonneer dan hier op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 20 mei 2022


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.