Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Gestoken door een horzel en vakantie vieren

Door Elisa

De laatste examendag voor onze examenvloggers. Bij Elma ging biologie wel aardig. Bogi is getransformeerd in een protestantse dino zonder ornamenten. Sara is gestoken door een horzel, daardoor heeft ze helaas haar examen tehatex niet kunnen maken. Tom vond kunst wel te doen, maar de laatste vraag vaag. Op het LAKS kantoor was het vrij rustig, dus hebben ze de leukste opmerkingen verzameld.

Het Eindexamenjournaal 2018 zie je elke examendag om 19:00 op onze sociale kanalen en hier op ons blog. 

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op onze eindexamenpagina. Abonneren op ons spannende Youtube-kanaal doe je hierrr!

Gepubliceerd op 28 mei 2018


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.