Eindexamens 2022

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Forumdilemma: dik worden door examens

Elke twee weken gaat Tjeerd of Esmee op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struinen ze door onbegaanbaar gebied, langs onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics. Discussieer mee!

We beginnen lekker rustgevend. Chill. Relaxt. Een topic over het vaststaan van de toekomst. De persoon in kwestie is goed in staat het even duidelijk en kort uit te leggen. Toch? Eén filosofisch forumbericht van bijna 1300 woorden - ik doe het ze niet na. Terwijl de inhoud nog best interessant is. Wie durft te reageren?

Het woord 'Birkenstock' heb ik de afgelopen tijd Heel-Erg-Vaak gehoord. Je wordt er mee platgegooid. JustADreamer omschrijft hier mijn gedachten: "Het is eigenlijk best knap hoe lelijke dingen tegenwoordig gebombardeerd worden tot het hipste schoeisel op aarde, Crocs, Uggs, Birkenstocks... Hoe doen ze dat in godsnaam?!" Verdedig je mooie Birkies door ze hier de hemel in te prijzen, of help mee ze juist nog meer af te kraken.

Met de examens voor de deur maken veel mensen zich zorgen over hun leerwerk, resultaten, examenvoorbereiding. Astrid heeft andere zorgen; blijft ze wel op gewicht tijdens de examens? Ze heeft dan helemaal geen tijd om te sporten. Interessant om in het topic mee te nemen: redacteur Annemieke bekende eerder in een column dik te worden van onvoldoendes. Heeft iedereen dus nog een extra reden om hard te leren!

Leuk, dit; de mooiste zinnen. Post zelf je mooiste zin eens! Mooie voor de meiden op examendieet: Forget love, i'd rather fall in chocolate...

Tot slot: met de zomervakantie voor de deur heeft iedereen het weer over bijbaantjes. Hoeveel euro's kan ik gaan cashen? Wat is leuk werk? Mag dat 't hele jaar door of alleen in de vakanties? Antwoord op al deze vragen wordt gegeven in dit topic, lucht je bijbaantjes-hart.

Gepubliceerd op 19 mei 2011


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?

Gids Leraar worden

Alles wat je moet weten over leraar worden

#}