Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Forumdilemma: dik worden door examens

Elke twee weken gaat Tjeerd of Esmee op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struinen ze door onbegaanbaar gebied, langs onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics. Discussieer mee!

We beginnen lekker rustgevend. Chill. Relaxt. Een topic over het vaststaan van de toekomst. De persoon in kwestie is goed in staat het even duidelijk en kort uit te leggen. Toch? Eén filosofisch forumbericht van bijna 1300 woorden - ik doe het ze niet na. Terwijl de inhoud nog best interessant is. Wie durft te reageren?

Het woord 'Birkenstock' heb ik de afgelopen tijd Heel-Erg-Vaak gehoord. Je wordt er mee platgegooid. JustADreamer omschrijft hier mijn gedachten: "Het is eigenlijk best knap hoe lelijke dingen tegenwoordig gebombardeerd worden tot het hipste schoeisel op aarde, Crocs, Uggs, Birkenstocks... Hoe doen ze dat in godsnaam?!" Verdedig je mooie Birkies door ze hier de hemel in te prijzen, of help mee ze juist nog meer af te kraken.

Met de examens voor de deur maken veel mensen zich zorgen over hun leerwerk, resultaten, examenvoorbereiding. Astrid heeft andere zorgen; blijft ze wel op gewicht tijdens de examens? Ze heeft dan helemaal geen tijd om te sporten. Interessant om in het topic mee te nemen: redacteur Annemieke bekende eerder in een column dik te worden van onvoldoendes. Heeft iedereen dus nog een extra reden om hard te leren!

Leuk, dit; de mooiste zinnen. Post zelf je mooiste zin eens! Mooie voor de meiden op examendieet: Forget love, i'd rather fall in chocolate...

Tot slot: met de zomervakantie voor de deur heeft iedereen het weer over bijbaantjes. Hoeveel euro's kan ik gaan cashen? Wat is leuk werk? Mag dat 't hele jaar door of alleen in de vakanties? Antwoord op al deze vragen wordt gegeven in dit topic, lucht je bijbaantjes-hart.

Gepubliceerd op 19 mei 2011


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.