Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Examenchat natuurkunde

Door Roos

Na de drukke wiskunde chat, was het de beurt aan de volgende 2 bèta-vakken: natuurkunde en scheikunde. Beide chats vonden plaats onder leiding van docent Ade Hoekstra. Natuurkunde stond als eerste op het programma. 

Ook hier weer een heleboel prangende vragen vanuit jullie. Vooral over de aanpak van lange, verhalende vragen en het gebruik van bijvoorbeeld blokkenschema's. Ade had supernuttige tips en ook scholieren kwamen met handige stappenplannen. Chat natuurkunde gemist? Hieronder vind je de hele chatlog, scrollen maar!

Ben je op zoek naar de chatlogs van de andere examenchats van deze week? Je vindt ze hier.

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op Scholieren.com/eindexamens.

Gepubliceerd op 8 mei 2013


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

A.

A.

hoi ! hoe moet ik de buiging in mm berekenen als ik 't in excel moet deon ik begrijper niks ervan ik zit in 3de have en moet een practicum inleveren

8 jaar geleden