Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Eindexamens 2022

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Examenchat biologie

Door Roos

Vrijdagmiddag vlak voor het weekend was het de beurt aan docent Stefan. Hij kwam jullie vragen beantwoorden voor het vak biologie. En vragen hadden jullie, flink veel. Gelukkig had Stefan op de achtergrond hulp van collega Thimo, voor het opzoeken.

Samen gaven Stefan en Thimo een heleboel goede tips. Vooral voor het opstellen van een onderzoeksvoorstel hadden zij een heel handig stappenplan. Heb jij de chat gemist? Lees het stappenplan en alle andere vragen en antwoorden van de chat hieronder terug.

Ben je op zoek naar de chatlogs van de andere examenchats van deze week? Je vindt ze hier.

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op Scholieren.com/eindexamens.

Gepubliceerd op 12 mei 2013


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Eindexamen gids

Ga jij studeren?

Op Studenten.com lees je alles en luister je de Studententijd podcast!