Eindexamens 2022

Volg ons op Instagram of Tiktok!

Volg ons ook op Instagram of Tiktok!

Examenchat biologie

Door Roos

Vrijdagmiddag vlak voor het weekend was het de beurt aan docent Stefan. Hij kwam jullie vragen beantwoorden voor het vak biologie. En vragen hadden jullie, flink veel. Gelukkig had Stefan op de achtergrond hulp van collega Thimo, voor het opzoeken.

Samen gaven Stefan en Thimo een heleboel goede tips. Vooral voor het opstellen van een onderzoeksvoorstel hadden zij een heel handig stappenplan. Heb jij de chat gemist? Lees het stappenplan en alle andere vragen en antwoorden van de chat hieronder terug.

Ben je op zoek naar de chatlogs van de andere examenchats van deze week? Je vindt ze hier.

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op Scholieren.com/eindexamens.

Gepubliceerd op 12 mei 2013


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

M.

M.

stom die examens

8 jaar geleden