Eindexamens 2022

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Eindexamenvloggers gezocht!

Het duurt nog wel even, maar wij zijn al begonnen met aftellen tot de eindexamens van 2021. De examenperiode zal er een beetje anders uitzien dan normaal, maar één ding is zeker: in deze hectische periode is het belangrijk om voldoende stoom af te blazen. Zie jij het wel zitten om (voor moneys) je frustratie, verdriet, of blijdschap te uiten na afloop van je examens? Solliciteer dan nu voor een baantje als eindexamenvlogger!

De eindexamenperiode is een periode die je samen moet zien door te komen. Samen zeiken over lastige vakken, maar ook elkaar motiveren om die boeken open te slaan. Saamhorigheid sleept je door de ellende heen. Met die reden hebben wij de examenjournaals in het leven geroepen. Jouw examenervaringen kunnen hoop of troost bieden aan duizenden andere examenkandidaten door het hele land. Samen wassen we dit varkentje. 

Eindexamenjournaal

Voor ons eindexamenjournaal zijn we op zoek naar vloggers die niet op hun mondje zijn gevallen. Vertel ons alles: hoe de toets ging, maar ook eventuele bijzondere gebeurtenissen gedurende het examen (denk aan rondvliegende vogels in de examenzaal, stinkende docenten, gestolen examens of andere gekke dingen). We voegen jullie vlogs elke dag samen, en publiceren het journaal op onze speciale eindexamenpagina (die door honderdduizenden scholieren wordt bezocht), op ons YouTube-kanaal, en op ons Instagram-account @eindexamens. En je wordt dus betaald voor je filmpjes! Nou, mooi toch?

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen om te solliciteren, is een formuliertje invullen en een korte proefvideo opsturen waarin je jezelf voorstelt (maximaal een halve minuut). 

Uit al jullie proefvideo's selecteren wij een team van examenvloggers. Tijdens de examenperiode zal dat team na elk examen een korte video maken van hun ervaringen. De video hoeft niet lang te duren (30 seconden is al voldoende), we willen gewoon jouw mening over het examen horen. 

Aanmelden

Kortom, klinkt dit jou als muziek in de oren? Wil jij ons helpen, en je gezicht terugzien op de grootste jongerenwebsite van Nederland?

Vul dan dit formulier in voor zondag 18 april. 

Klik hier om je aan te melden

Gepubliceerd op 19 maart 2021


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Zoek jij informatie voor je (profiel)werkstuk over het klimaat?

Op EnergieGenie.nl vind je allerlei artikelen die je kunnen helpen bij het maken van je werkstuk over klimaatverandering, duurzame energie en de energietransitie. Daarnaast vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Check EnergieGenie.nl