Eindexamens 2022

Volg ons op Instagram of Tiktok!

Volg ons ook op Instagram of Tiktok!

Dansen om vakantie en weer schreeuwende kinderen

Door Elisa

Bij Jordy ging MAW op zich wel goed. Iris had eigenlijk niet geleerd en de hoop al opgegeven, maar het ging verrassend goed. Ook bij Elma ging scheikunde veel beter dan verwacht. Benedicta had haar laatste examen M&O, wat helemaal niet goed ging, maar dat maakt niet uit want ze kan genieten van haar vakantie!

Het Eindexamenjournaal 2018 zie je elke examendag om 19:00 op onze sociale kanalen en hier op ons blog. 

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op onze eindexamenpagina. Abonneren op ons spannende Youtube-kanaal doe je hierrr!

Gepubliceerd op 25 mei 2018


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.