VACATURE! Vind je het leuk om te schrijven en heb je originele ideeën? Wij zoeken nieuwe bloggers. Klik hier voor de vacature.

Internethelden: Wie is de man achter scheikundelessen?

Ze staan dag en nacht voor je klaar op YouTube met hun uitlegvideo's, en hebben al veel scholieren gered van de ondergang: onze internetdocenten. Maar wie zijn deze docenten? Bestaat hun hele leven uit lesgeven en informatieve filmpjes maken, of doen ze ook nog wel eens iets anders? In seizoen twee van 'Internethelden' interviewt Eline vier van de populairste internetdocenten. Wie zijn ze, en wat doen ze in het dagelijks leven? Je komt erachter in deze serie!

Met in deze aflevering: Sieger Kooij, van scheikundelessen

Vond je deze video leuk, en wil je meer van ons zien? (Geloof me, dat wil je). Abonneer dan hier op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 17 oktober 2021


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Maak nu een gratis account aan op Mijn Examenbundel!

Nog 17 weken tot de eindexamens beginnen. Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden? Check Mijn Examenbundel voor een gepersonaliseerd dashboard en rooster, examenstof per vak, gratis oefenexamens en meer!

Naar mijn.examenbundel.nl