Eindexamens 2021

Donderdag 9 juni is de uitslagdag. Volg ons ook op YouTube of Tiktok.

Examenjournaal #11: Gezakt of geslaagd?

Na dagenlang zwoegen en nòg meer dagen in spanning zitten, was het vandaag voor de meesten van jullie dan eindelijk zo ver: hèt verlossende telefoontje. Al onze examenvloggers filmden het moment van de examenuitslag. Zijn ze gezakt of geslaagd? Je ziet het in dit allerlaatste examenjournaal! 

Bedankt voor het volgen! Ga je studeren? Check dan het Instagram-account @studententijd, voor alles over het studentenleven!

Onze vloggers

Je volgde het examenavontuur van Thandi (vmbo), Marit (vmbo), Lynn (vmbo), Jorian (vmbo), Jorke (vmbo), Britt (havo), Nynke (havo), Babette (havo), Silke (havo), Armaan (havo), Kayleigh (havo), Chazz (havo), Luc (vwo), Pien (vwo), Valeski (vwo), Lars (vwo), Eline (vwo) en Job (vwo) hier bij Scholieren.com!

Het Eindexamenjournaal kwam iedere examendag om 20u online op YouTube, en is ook te vinden op Instagram @eindexamens! Het journaal blikt terug op de dag met reacties van onze examenvloggers. Ook voorspelde ons examendier Harry de examens in de journaals.

Gepubliceerd op 10 juni 2021


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!