Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Examencorrespondenten gezocht!

Examencorrespondenten gezocht!

Niet alleen scholieren hebben de eindexamens al in het achterhoofd. Ook wij zijn druk bezig om jullie in deze periode weer te voorzien van alle gemakken. Van cijfer-uitrekentools tot nieuwsberichten: wij zijn je dealer. Voor de laatste categorie zoeken we nog scholieren die we na elk examen mogen bellen voor een korte reactie. 

Geef je dus nu op om onze examencorrespondent te worden! Dan sta je straks met je ongezouten meninkje op Scholieren.com én NU.nl.

Tijdens de eindexamens schrijft een team van Scholieren.com dagelijks allerlei artikelen over de examens van die dag. In die stukken lees je onder andere de mening van docenten, waarover er geklaagd werd bij het LAKS, én wat kandidaten van het examen vonden.

Voor dat laatste hebben we jou nodig.

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is onderstaand formuliertje invullen. 

Tijdens de examens zelf word je dan enkele keren na afloop van een examen door een van ons gebeld, en kletsen we eventjes (hooguit een paar minuutjes) om te vragen hoe je examen ging. Schreeuwen mag, schelden mag. Wij willen gewoon weten hoe het ging. Wij verwerken je quote in de nieuwsberichten die we schrijven voor onze voorpagina en het eindexamendossier van NU.nl, en jij wordt voor eeuwig en altijd beroemd.

We vragen je ook om scherp te zijn. Als er tijdens je examens iets bijzonders gebeurt (denk aan huilende examenkandidaten of frauderende leraren bijvoorbeeld) moeten wij dat als eerste weten. 

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je mening laten horen in de landelijke media, en duizend karmapunten verdienen, laat dan hier je gegevens achter! We zijn je eeuwig dankbaar. (En we verdienen het ook wel, wat had jij zonder Scholieren.com gemoeten?)

--> klik hier om je aan te melden <---

PS. Ook docenten kunnen examencorrespondent worden! We bellen namelijk na afloop van een examen ook graag met een leraar om zijn of haar mening te horen. Dus als je toevallig een toffe docent hebt waarvan je denkt dat-'ie ook wel mee wil helpen, laat het ons dan ook weten.

Bereken je voorlopige cijfer

Wat doe jij om het plastic in de oceaan te verminderen?