Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Win gratis KLM-vliegtickets als je geslaagd bent!

Win gratis KLM-vliegtickets als je geslaagd bent!

Op 14 juni hoor je of je inspanningen je een diploma opgeleverd hebben. Gelukt? Dan moet je zeker meedoen aan KLM's Geslaagde Actie, want KLM beloont een aantal geslaagden met twee vliegtickets naar keuze. En als je één van de vijf hoofdprijzen wint, dan kun je echt naar bestemmingen over de hele wereld!

Beeld je in, je krijgt op 14 juni te horen dat je geslaagd bent. Dat is een moment om met de hele wereld te delen. Je vader haalt de vlag van zolder en plant 'm aan de muur. Jij hangt je boekentas aan de vlaggenstok en je moeder maakt leuke kiekjes waarop je nog een beetje ongelovig lacht. Toch wel trots op jezelf post je de foto's op Instagram en Snapchat. Ladingen aan likes gegarandeerd. Maar dit jaar voeg je een extra handeling aan dat rijtje toe: je gaat naar klm.nl/geslaagd en geeft je daar op voor 'KLM’s Geslaagde Actie'. 

Wat houdt 'KLM’s Geslaagde Actie' in?

Een grote meerderheid van de scholieren wil lekker op reis na de eindexamens. De manier om even bij te komen van alle stress. En dat is de reden dat KLM speciaal voor jou 'KLM’s Geslaagde Actie' in het leven heeft geroepen. Om even stil te staan bij de geweldige prestatie die jullie hebben geleverd.

Altijd al een keer gedroomd om met je voetjes over het witte zand van Mauritius of Bali te lopen? Filmsterren op te zoeken in Hollywood? Of ben je een fan van de bijzondere Japanse cultuur en wil je op reis naar Tokyo? Maar liefst vijf winnaars van 'KLM’s Geslaagde Actie' mogen kiezen naar welke KLM-bestemming waar dan ook ter wereld zij afreizen en met wie.

Tien andere winnaars blijven iets dichter bij huis, zij winnen twee tickets naar een KLM-bestemming naar keuze in Europa. En daar is ook genoeg te beleven: denk bijvoorbeeld aan Split, de partystad van Kroatië, de Hermitage in Sint-Petersburg of maak een selfie op de trollentong in Noorwegen.

Wat moet je precies doen?

Meedoen is heel simpel. Schrijf je vóór 12 juni in voor de actie via klm.nl/geslaagd. Verder heb je nodig: een vlag, vlaggenstok en je boekentas. Als je geslaagd bent hang je deze buiten aan de muur. In de vroege ochtend van 16 juni trekt KLM door Nederland om tickets te verstoppen in de tassen van geslaagden. Zien zij jouw tas hangen en heb jij je opgegeven via bovenstaande link, dan stopt KLM misschien wel twee tickets in jouw tas. Hoe spannend!

Nu alleen nog even duimen dat je het gehaald hebt. Wij duimen met je mee!

Over KLM

  • KLM werd in 1919 opgericht en is de oudste onder haar oorspronkelijke naam opererende luchtvaartmaatschappij
  • De eerste intercontinentale vlucht van KLM in 1929 ging naar het toenmalige Jakarta (toen Batavia) en was de langste intercontinentale vlucht ter wereld tot 1939.
  • Dat ging toen niet non-stop, maar met tussenstops in onder andere Boedapest, Bagdad en Bangkok.
  • Social media is erg belangrijk voor KLM, sinds 2013 kunnen reizigers via Facebook, LinkedIN en Twitter 24/7 ondersteuning krijgen van de klantenservice.
  • De nieuwste aanwinst van KLM is de Boeing 787 Dreamliner. Dit vliegtuig is maar liefst 20% zuiniger, maar ook comfortabeler voor de passagiers met 8% meer zuurstof in de atmosfeer en WIFI om aan boord lekker door te appen.
Bereken je voorlopige cijfer

Huiswerk

Stel je bent leraar en een leerling heeft zijn huiswerk niet gemaakt, wat doe je?
  • Snitchen bij ouders
  • Strafwerk schrijven, moest ik vroeger zelf ook
  • Weddenschap afsluiten om de leerling gemotiveerd te krijgen
  • Je negeert het. Eigen verantwoordelijkheid toch?