Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Onderzoeksbureau Markteffect doet een landelijk onderzoek naar studiekeuze. Alle Nederlandse scholieren kunnen meedoen. Als je 'm invult, verdien je gegarandeerd 2 euro. Klik hier!

Meisje zit vast op wc vlak voor examen

Meisje zit vast op wc vlak voor examen

Een examenkandidate uit Hengelo beleefde vandaag een hels moment: ze zat vast op het toilet, vlak voor haar examen begon. Dat meldt Tubantia. De brandweer moest eraan te pas komen om haar te bevrijden. 

Het meisje bleek opgesloten te zitten op de wc in haar huis. De brandweer kreeg hierover een melding binnen en deze had spoed, want het meisje moest om 13:30 uur op school zijn voor haar examen Engels. 

Gelukkig waren buurtbewoners alert: ze schakelden de brandweer in, die het meisje kon bevrijden. De deur moest hiervoor uit het toilet verwijderd worden. De aardige buren hebben het meisje vervolgens naar school gebracht. Wonderwel was ze nog op tijd voor het examen.

In onderstaand filmpje zie je hoe het meisje uit haar benarde positie bevrijd wordt. Ben of ken jij dit meisje? Wij komen na je examen Engels graag even met je in contact! Je kunt ons whatsappen of via Facebook een berichtje sturen. 

 

Bereken je voorlopige cijfer

Wat doe jij om het plastic in de oceaan te verminderen?