Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee

Wil jij Scholieren.com bedanken? Doneer je verslagen!

Kwam voor jou vandaag het verlossende telefoontje, appje, bezoekje van je mentor? Dan zijn felicitaties op zijn plaats, lekker gewerkt! Hopelijk hebben wij jou de afgelopen vier, vijf of zes jaar regelmatig kunnen redden met onze goedgevulde database met boekverslagen, werkstukken, samenvattingen. Daar kun je ons voor bedanken, doneer je verslagen!

Dat boekverslag dat jou op zondagavond redde voor je mondeling op maandag, dat betoog dat jou de inspiratie gaf om je leraar Nederlands te verrassen, die samenvatting van de kenmerkende aspecten die je door je geschiedenistoets heen hielp. Allemaal zijn ze gemaakt door andere scholieren, die jou voorgingen. En jij kunt nu hetzelfde betekenen voor al die duizenden scholieren die na jou examen gaan doen. 

Hoe doneer je je verslagen?

Je verslagen uploaden is simpel. Check hieronder welke situatie op jou van toepassing is en leeg je Drive of schijf. Je kunt meerdere verslagen tegelijk uploaden.

Je hebt een Scholieren.com profiel
Dan is uploaden super makkelijk. Gebruik deze link.

Je hebt géén Scholieren.com profiel, maar wilt er wel een aanmaken
Dat is ook zo gepiept, met alleen je naam en e-mail. Hier maak je er één aan. Vervolgens gebruik je deze link om te uploaden.

Je hebt géén Scholieren.com profiel en je wilt er ook geen
Snappen we ook, je bent nu eindelijk officieel scholier-af. Daarom mag je voor deze ene keer ook een ouderwets mailtje sturen met je verslagen in de bijlage. Mail naar info@scholieren.com en wij zorgen ervoor dat je verslagen op de site komen. 

Met liefde hielpen we jou en alle andere scholieren naar een diploma toe. Maar zonder bijdragen van scholieren zoals jullie zelf, kan Scholieren.com niet bestaan. Doneer dus je boekverslagen, samenvattingen, profielwerkstuk, tips, ezelsbruggetjes. Alles is welkom! Wij zijn je eeuwig dankbaar namens alle scholieren van Nederland en we wensen je ondanks alles toch een heerlijk lange zomer. 

Gepubliceerd op 4 juni 2020


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Open Dag = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Dag dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel je vragen. Én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo? 

Meld je dan nu aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.