Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Eindexamens

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

'Helaas ben je op dit moment gezakt...' | Eindexamenjournaal 2022 #11

Door Wayne

De dag waarvan je wist dat het er aan kwam: de uitslag van de eindexamens ! Ook voor onze examenvloggers was het nagelsbijten tot aan het telefoontje. Zijn ze nu geslaagd of gezakt? Sommigen zagen het aankomen, anderen zijn in shock. Benieuwd naar de reacties, check dan het laatste eindexamenjournaal van dit jaar!

Wij wensen alle eindexamenkandidaten van harte gefeliciteerd met hun resultaat. En voor alle herkansers en gezakten: zet 'm op! Alles komt goed.

Zie dit en meer in het laatste Eindexamenjournaal! Vond je deze video leuk, en wil je meer van ons zien? (Geloof me, dat wil je). Abonneer dan hier op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 9 juni 2022


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?