Examenstress: de beste voeding voor je examen volgens een diëtiste

Door Joes

Joes is afgelopen jaar gezakt voor zijn eindexamen. Daarom gaat hij dit jaar in de serie EXAMENSTRESS samen met Jorn op zoek naar dé manier om wel te slagen. Deze keer: de beste voeding voor je examens.

Even een zakje chips openen, colaatje zuipen en een frikandelbroodje naar binnenschuiven tijdens het leren. Je wilt liever 100% focussen op het leren, niet op wat je moet eten. Maar eigenlijk is dat ontzettend belangrijk, stelt kinderdiëtiste Olivia Wong. Olivia geeft in deze aflevering advies over wat je moet eten en drinken voor je examens.

Abonneren op ons Youtube-kanaal doe je hierrr  

 

Gepubliceerd op 5 april 2019


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Hoe neem je netjes ontslag bij je bijbaantje?

Je vindt je bijbaantje niet meer leuk of je hebt iets anders gevonden, maar hoe neem je dan netjes ontslag? Je leest alle tips over het nemen van ontslag op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.