Examencorrespondenten gezocht!

Niet alleen jullie hebben de eindexamens al in het achterhoofd. Ook wij zijn druk bezig om jullie in deze periode weer te voorzien van alle gemakken. Van bereken-je-cijfer tools tot nieuwsberichten: wij zijn je dealer. Voor de laatste categorie zoeken we nog scholieren die we na elk examen mogen bellen voor een korte reactie. Geef je dus nu op om onze examencorrespondent te worden! Dan sta je straks met je ongezouten meninkje op Scholieren.com en NU.nl.

Tijdens de eindexamens schrijft een team van Scholieren.com dagelijks nieuwsberichten over de examens van die dag. In die stukken lees je onder andere de mening van docenten, waarover er geklaagd werd bij het LAKS, en wat kandidaten van het examen vonden. Voor dat laatste zoeken we jou.

We vragen je ook om scherp te zijn. Als er tijdens je examens iets bijzonders gebeurt (denk aan huilende examenkandidaten of frauderende leraren bijvoorbeeld) moeten wij dat als eerste weten. 

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is onderstaand formuliertje invullen. Dit kan tot en met 15 april. Als je bent gekozen als correspondent, ontvang je in die week een mailtje met instructies van ons. In het kort komt het hier op neer: tijdens de examens word je enkele keren na afloop van een examen door een van ons gebeld, en kletsen we eventjes (hooguit een paar minuutjes) om te vragen hoe je examen ging.

Schreeuwen mag, schelden mag. Wij willen gewoon weten hoe het ging. Wij verwerken je quote in de nieuwsberichten die we schrijven voor onze voorpagina en het eindexamendossier van NU.nl, en jij wordt voor eeuwig en altijd beroemd.

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je mening laten horen in de landelijke media, en duizend karmapunten verdienen, laat dan hier je gegevens achter! We zijn je eeuwig dankbaar. (En we verdienen het ook wel, wat had jij zonder Scholieren.com gemoeten?)

Klik hier om je aan te melden

 

Gepubliceerd op 19 maart 2019


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.