Examenchats 2013

Door Charlot

Op 13 mei gaat de belangrijkste periode van het jaar van start: scholieren in 4-vmbo, 5-havo en 6-vwo doen EINDEXAMEN! Hoe ga je deze spannende en belangrijke tijd in hemelsnaam doorkomen? 

Wij van Scholieren.com zitten natuurlijk al twee weken keihard te duimen om ervoor te zorgen dat jullie allemaal met een diploma op zak de allerlangste zomervakantie van je leven tegemoet gaan. Om jullie te helpen slagen, organiseren we dit jaar voor de vierde keer de examenchats.

Vanaf maandag 6 tot en met zondag 12 mei zitten superslimme docenten van alle belangrijke vakken één uur voor je klaar in de chat. Zij kunnen je helpen met al je last-minute vragen en geven gouden tips om te slagen voor al je examens.

Log in via: www.scholieren.com/eindexamens/examenchat

en daar wacht de docent je op!

Hieronder stellen we het team van deskundigen aan je voor en zie je welke chat wanneer plaatsvindt, zodat je de data alvast met 5 kleuren neonmarkers in je agenda kunt zetten. 

{chats2013}

Hier vind je nogmaals het volledige tijdschema van de examenchats. Als je op de link klikt naar de chat van een bepaald vak, kun je je nu alvast inschrijven voor de herinneringsmail!

Gepubliceerd op 25 april 2013


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Hoe neem je netjes ontslag bij je bijbaantje?

Je vindt je bijbaantje niet meer leuk of je hebt iets anders gevonden, maar hoe neem je dan netjes ontslag? Je leest alle tips over het nemen van ontslag op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

L.

L.

jeej

2 jaar geleden