Jongeren met messen

Er komen veel berichten in het nieuws over jongeren die betrokken zijn bij steekincidenten. Wat merken jullie van het messenbezit onder jongeren? Vul onze (anonieme) vragenlijst in! Duurt maar 2 minuten.

Eindexamenstrijders gezocht!

Je wilt er waarschijnlijk nog even niet aan denken, maar voor je het weet is het zover: de eindexamens. Wij, bij Scholieren.com, willen jullie natuurlijk zo goed mogelijk bijstaan tijdens deze stressvolle periode. Dat doen we onder andere door de ervaringen van lotgenoten te delen en daarvoor hebben we jullie nodig! 

Na elk examen bellen wij een aantal vers uit de gymzaal gerolde kandidaten. Ging het helemaal kut? Huil uit bij het team van Scholieren.com. Ging het supergoed? Deel je vreugde! Wij verzamelen de reacties in een artikel zodat jouw mede-strijders kunnen lezen waar het goed of fout ging. 

Wil jij een van de stemmen worden waar de andere Nederlandse eindexamenkandidaten troost of herkenning in kunnen vinden? Geef je dan hier op als eindexamencorrespondent!

Volg ook @eindexamens op Instagram voor tips, relevante informatie en de broodnodige afleiding. 

Gepubliceerd op 7 februari 2020


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE

Als ik moet kiezen, dan ga ik het liefst:

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.