Eindexamenstrijders gezocht!

Je wilt er waarschijnlijk nog even niet aan denken, maar voor je het weet is het zover: de eindexamens. Wij, bij Scholieren.com, willen jullie natuurlijk zo goed mogelijk bijstaan tijdens deze stressvolle periode. Dat doen we onder andere door de ervaringen van lotgenoten te delen en daarvoor hebben we jullie nodig! 

Na elk examen bellen wij een aantal vers uit de gymzaal gerolde kandidaten. Ging het helemaal kut? Huil uit bij het team van Scholieren.com. Ging het supergoed? Deel je vreugde! Wij verzamelen de reacties in een artikel zodat jouw mede-strijders kunnen lezen waar het goed of fout ging. 

Wil jij een van de stemmen worden waar de andere Nederlandse eindexamenkandidaten troost of herkenning in kunnen vinden? Geef je dan hier op als eindexamencorrespondent!

Volg ook @eindexamens op Instagram voor tips, relevante informatie en de broodnodige afleiding. 

Gepubliceerd op 7 februari 2020


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Vind een bijbaan die bij je past!

Een bijbaantje zoeken dat bij je past kan een uitdaging zijn, maar met de juiste stappen kom je er al snel achter wat je wel en wat je niet leuk vindt. Lees alle tips over het vinden van een bijbaan op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check alle tips van Youngpwr!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.