Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Eindexamens

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Eindexamenkandidaten gesteund door omgeving

Door Simon

Eerder deze maand hielden we een enquête op onze site onder Eindexamenkandidaten. De uitkomst? Een citaat uit ons persbericht:

"Scholieren die zich voorbereiden op de landelijke schoolexamens in mei worden flink gesteund door hun omgeving. Maar liefst 85% van de kandidaten krijgt steun van het gezin, maar ook van vrienden (79%) en familie (71%). Veel vwo’ers hoeven even geen huishoudelijke klusjes te doen en vooral vmbo’ers worden door hun ouders overhoord." (klik voor meer)

Fijn is dat he? Dat het rond de eindexamens gewoon even helemaal om jou mag draaien?

We wensen je veel succes! En onthoud wat een van de leerlingen die de enquête invulde ons schreef: "Ik krijg veel hulp, en dat is fijn, maar onthoud wel dat jij degene bent die het zo moet doen, niet je ouders."

Gepubliceerd op 26 april 2010


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?