Eindexamenkandidaten gesteund door omgeving

Simon

Eerder deze maand hielden we een enquête op onze site onder Eindexamenkandidaten. De uitkomst? Een citaat uit ons persbericht:

"Scholieren die zich voorbereiden op de landelijke schoolexamens in mei worden flink gesteund door hun omgeving. Maar liefst 85% van de kandidaten krijgt steun van het gezin, maar ook van vrienden (79%) en familie (71%). Veel vwo’ers hoeven even geen huishoudelijke klusjes te doen en vooral vmbo’ers worden door hun ouders overhoord." (klik voor meer)

Fijn is dat he? Dat het rond de eindexamens gewoon even helemaal om jou mag draaien?

We wensen je veel succes! En onthoud wat een van de leerlingen die de enquête invulde ons schreef: "Ik krijg veel hulp, en dat is fijn, maar onthoud wel dat jij degene bent die het zo moet doen, niet je ouders."

Gepubliceerd op 26 april 2010


Op onze eindexamenpagina verzamelen we voor jou al het nieuws, reacties op de examens en tips & trucs. Volg ons op Instagram @eindexamens voor de snelste updates en abonneer op ons Youtube-kanaal voor het dagelijkse examenjournaal!

ADVERTENTIE
Check de video: Laurien bouwt mee aan een zonneauto!

Presentator Joes gaat langs bij Laurien. Zij is student aan de TU Delft en onderdeel van het Vattenfall Solar Team. Ze hoopt hiermee anderen te inspireren op het gebied van duurzaamheid. Wil je zelf ook iets doen voor een betere wereld? Doe dan mee met de 'Op die fiets' challenge en probeer zo min mogelijk CO2 uit te stoten. 

Doe de challenge!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

J.

J.

Leuk hoor , die leraren op mijn school leren je niks

10 jaar geleden

M.

M.

Leuk, erg herkenbaar. ^^
Altijd fijn om te merken dat je echt gesteund wordt.

10 jaar geleden