Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.

Chat

hoe werkt het?

Dit is de chatpagina van Scholieren.com. Hier kun je zien welke livechats gepland staan. Om mee te kunnen praten tijdens zo'n livechat, kun je gewoon inloggen zonder te registreren. Je kunt dan anoniem vragen stellen. Inloggen via Facebook kan ook, maar is natuurlijk niet anoniem.

Scholieren.com organiseert elke maand livechats met Sense.info, de betrouwbare website over seks. Deskundigen Anna en Jan geven in deze livechats van één uur antwoord op al je vragen over seks, relaties en de liefde. Sense chats vinden altijd plaats op een dinsdag, van 16:00-17:00u. Ook worden er regelmatig livechats geregeld met andere deskundigen, zoals cyber-agenten en voedingsdeskundigen.

Daarnaast organiseren we elk jaar rond de examentijd de Examenchats. Een week lang kun je dan elke dag live chatten met superslimme docenten. Heel handig als je nog last-minute een vraag wilt stellen. Af en toe doen we ook livechats met bekende Nederlanders. Staatssecretaris van onderwijs Sander Dekker kwam een tijdje geleden bijvoorbeeld langs.

De livechats worden altijd gemodereerd. Dat betekent dat een moderator van Scholieren.com bepaalt wie een vraag mag stellen aan de deskundige. Zo blijft het voor de docent ook overzichtelijk. Hopelijk tot snel in de chat!

komende chats

    Nu bezig


    Wanneer er chats bezig zijn, verschijnen hier knoppen om ze te starten.