Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De Bruid door Dirk Bracke

Beoordeling 5.9
Foto van een scholier
Boekcover De Bruid
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas aso | 233 woorden
  • 29 maart 2015
  • 416 keer beoordeeld
Cijfer 5.9
416 keer beoordeeld

Boekcover De Bruid
Shadow
De Bruid door Dirk Bracke
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Het boek de bruid, gaat over Abbou en Mounna ze wonen in Vilvoorde en het zijn buren, ze zijn smoorverliefd op elkaar en op een dag wordt Abbou aangesproken door een ronselaar om Moslim te worden en dat doet hij , Hy zegt tegen Mounna dat zij ook eens mee moet gaan dit doet ze. Ze worden beide heel gelovig, ze bidden elke dag meermaals. Ze wil een boerka kopen maar heeft hier geld voor nodig dus besluit ze haar ouders te bestelen . een paar weken, maanden later vertrekt Abbou naar Syrie en Mounna wil hem volgen om zijn bruid te zijn. ze besteeld haar ouders nogmaals om haar reis te vergoeden. daar aangekomen wordt haar verteld dat ze moet gehoorzamen en alles moet doen wat haar gezegd wordt. op een da moet ze trouwen met Fara hy wordt een martelaar en dus moet ze voor hem zorgen hy wil vaak seks met haar wat zij niet wil. maar ze moet want ze moet gehoorzamen later moest ze ook nog trouwen met abu adnan en Omar bou takou. Ondertussen had ze ook seks met Abbou wat alles beter maakte maar alles dat haar belooft werd was niet roze kleur en manneschijn het was heel hard voor haar. op het einde van het boek ontdekt ze dat ze zwanger is van Abbou en dan besluiten ze om terug te vluchten naar België.

REACTIES

B.

B.

Ik vind het persoonlijk een zeer goed boekverslag maar probeer te letten op je schrijffouten en probeer ook een meer uitgebreid verslag.

7 jaar geleden

A.

A.

das fout!

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De Bruid door Dirk Bracke"