Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Lekker belangrijk! door Lotte Hagen

Beoordeling 3.8
Foto van een scholier
Boekcover Lekker belangrijk!
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 3 woorden
  • 28 januari 2014
  • 7 keer beoordeeld
Cijfer 3.8
7 keer beoordeeld

Boekcover Lekker belangrijk!
Shadow

De veertienjarige Puck houdt van dansen, is verschrikkelijk eigenwijs en flapt er altijd van alles uit. Gelukkig kan ze het met iedereen goed vinden. Nou ja, met bijna iedereen… Met haar jazzdanslerares Lonneke namelijk niet. Dan wordt er op school een musical georganiseerd. Dit is voor Puck dé kans om mee te doen aan een dansoptreden. Tot ze hoort dat L…

De veertienjarige Puck houdt van dansen, is verschrikkelijk eigenwijs en flapt er altijd van alles uit. Gelukkig kan ze het met iedereen goed vinden. Nou ja, met bijna iedereen&hel…

De veertienjarige Puck houdt van dansen, is verschrikkelijk eigenwijs en flapt er altijd van alles uit. Gelukkig kan ze het met iedereen goed vinden. Nou ja, met bijna iedereen… Met haar jazzdanslerares Lonneke namelijk niet. Dan wordt er op school een musical georganiseerd. Dit is voor Puck dé kans om mee te doen aan een dansoptreden. Tot ze hoort dat Lonneke de regie heeft. Lonneke is vastberaden om Pucks plannen te dwarsbomen. Maar Puck zou Puck niet zijn als ze geen plan bedacht om alsnog de show te stelen!

Terwijl Puck hard oefent voor de musical, schrijft ze grappige klaagbrieven aan Ola, Dream Cosmetics, Connexxion en andere bedrijven, vrolijkt ze de ernstig zieke mevrouw Reuzer op en probeert ze uit alle macht de jongen op wie ze verliefd is te ontlopen.

Lekker belangrijk! door Lotte Hagen
Shadow

Oefenen voor je mondelingen?

Komen je mondelingen er aan en wil je oefenen? Probeer onze Boekenquiz. We stellen je open vragen over de gelezen boeken.

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Lekker belangrijk! door Lotte Hagen"