Komt een vrouw bij de dokter door Kluun

Beoordeling 6
Foto van een scholier
Boekcover Komt een vrouw bij de dokter
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas tto vwo | 322 woorden
  • 18 oktober 2011
  • 3 keer beoordeeld
Cijfer 6
3 keer beoordeeld

Boekcover Komt een vrouw bij de dokter
Shadow

Komt een vrouw bij de dokter is het openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Rauw, ontroerend, en steeds met humor. Een stijl die net als de diagnose als een mokerslag aankomt.

Komt een vrouw bij de dokter is het openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Rauw, ontroerend, en steeds met humor…

Komt een vrouw bij de dokter is het openhartige verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Rauw, ontroerend, en steeds met humor. Een stijl die net als de diagnose als een mokerslag aankomt.

Komt een vrouw bij de dokter door  Kluun
Shadow

Oefenen voor je mondelingen?

Komen je mondelingen er aan en wil je oefenen? Probeer onze Boekenquiz. We stellen je open vragen over de gelezen boeken.

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
1.Wat is de Titel van het boek?
Komt een vrouw bij de dokter.

2.Wie is de auteur?
Kluun

3.Waarom heb ik dit boek gekozen?
Omdat ik van heel veel mensen hoorde dat het een mooi boek was. En toen ik de achterkant las, wou ik het boek ook wel erg graag lezen. Het leek mij ook wel een heel interessant boek.

4.Vond ik het boeiend, waarom wel, waarom niet?
Ik vond het een boeiend boek, omdat het met humor is geschreven, maar je de dingen die gebeuren, zoals toen Carmen overleed, was wel heel mooi en verdrietig. Het was ook heel goed geschreven.

5.Wie is/zijn de hoofdperso(o)n(en)?
Stijn en Carmen


6.Wat gebeurt er met hem/haar/hen?
Carmen en Stijn zijn rijk, hebben een goede baan en een dochter, Luna. Dan komen ze erachter dat Carmen borstkanker heeft. Carmen krijgt chemokuren, en in het begin slaan ze aan, maar later niet meer, en daarom gaan ze dan naar een ander ziekenhuis, die gespecialiseerd is in kanker. Stijn is de man van Carmen, die het allemaal meemaakt, maar hij gaat heel veel vreemd, wat ook veel invloed heeft op hun relatie, en krijgt een verhouding met een andere vrouw, Roos. Maar wanneer Carmen op sterven ligt, gaat hij toch naar Carmen. Daarna, smst Stijn Roos, of zij op de begrafenis van Carmen wil zijn, en daarmee eindigt het boek.

7.Geef kort een eigen mening van het boek.
Ik vind het een heel mooi boek, de moeite waard, en je leert er ook van. Je leest hoe mensen het hebben, die borstkanker of de echtgenoot zijn van. Het was heel verdrietig toen Carmen overleed, maar ze maakten het er beste van. Dat was heel mooi om te lezen, dat iedereen met haar en Stijn mee leefde. Toen Stijn het zichzelf moeilijk ging maken door een verhouding te hebben met Roos, denk je ook helemaal mee wat hij zou kunnen doen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Komt een vrouw bij de dokter door Kluun"