Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Moordmeiden door Mirjam Mous

Beoordeling 6.2
Foto van een scholier
Boekcover Moordmeiden
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas aso | 176 woorden
  • 24 maart 2010
  • 13 keer beoordeeld
Cijfer 6.2
13 keer beoordeeld

Boekcover Moordmeiden
Shadow
Moordmeiden door Mirjam Mous
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie


Moordmeiden

Algemene gegevens
Auteur: Mirjam Mous
Jaar van uitgave: 2002
thema: Verliefdheid, want Laura en Anouk zijn allebei verliefd op Max.
Uitgeverij: Van Holkme & Warendorf
Oorspronkelijke titel: murderdolls

Samenvatting
Laura en Anouk zijn sinds de kleuterschool vriendinnen. Laura gelooft in zwarte kunst, Anouk daarentegen gelooft daar minder in. Tijdens de pauze zien Laura en Anouk een jongen tegen muur staan. Hij is nieuweling op school en heet Max. Laura, Anouk en Max raken bevriend met elkaar en gaan naar een disco, op het einde geeft Max Laura een kus.

Anouk doet net of ze het niet erg vindt maar dat vindt ze wel. Anouk en Max hadden op een dag gezoend maar eigenlijk wilden ze dat niet. Hierdoor maakt Laura het uit. Anouk voelt zich schuldig en daarom proberen Anouk en Laura hem samen door middel van voodoo en zwarte magie te vermoorden.

Beoordeling
Terwijl ik dit boek las voelde ik me echt raar, want de gebeurtenissen die hierin plaatsvinden zijn echt heel overdreven en complex. Persoonlijk vond ik het niet zo leuk als de vorige boeken die ik van deze auteur las.





REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Moordmeiden door Mirjam Mous"