Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Nee! door Mirjam Mous

Beoordeling 5.4
Foto van een scholier
Boekcover Nee!
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 293 woorden
  • 23 mei 2008
  • 49 keer beoordeeld
Cijfer 5.4
49 keer beoordeeld

Boekcover Nee!
Shadow
Nee! door Mirjam Mous
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Nee! - Mirjam Mouse

Denise en haar moeder zijn net verhuisd van een dorp naar de stad. Denise ontdekt al snel dat het er allemaal veel losser aan toe gaat. Ze sluit vriendschap met Lindy. Daardoor ontmoet ze Rik en zijn vrienden, waaronder Benito, waar ze op slag verliefd op wordt. De jongens houden er echter een losse levenswijze op na: ze werken niet, stelen als het hen uitkomt, drinken en blowen. Denise gaat helemaal op in haar verliefdheid en ziet die toestanden niet. Wanneer ze door Benito ontmaagd wordt, denkt ze dat hij echt de liefde van haar leven is. Maar Benito denkt daar duidelijk anders over. Op een avond heeft Denise met haar vrienden een disco feest in de stad. Ze drinkt teveel en blijft bij Rik slapen. De volgende ochtend weet ze niet meer goed wat er is gebeurd maar ziet dat ze helemaal naakt is.
Dan komen Benito, Rik en nog een vriend binnen en verkrachten Denise. Ze rent huilend weg en belt haar vriendin uit haar oude dorp. Die gelijk met de trein komt. En naar Denise’s moeder gaat. Ze lichten direct de politie in en de jongens worden opgepakt.


Sommige mensen die dit boek lezen zullen denken maar Denise wou toch zelf sex met Benito? Dan raad ik je aan het boek nog een keer te lezen en goed na de denken vanuit Denise’s kant. Toen ik voor het eerst het boek las kreeg ik tranen in mijn ogen. Je staat er nooit echt bij stil maar dit gebeurt overal op de wereld
en soms op een ergere manier.ik raad mensen (Meisjes EN jongens) dit boek te lezen, het is niet alleen een mooi boek maar je leert er iets heel goeds van.

Gr, Névien.

REACTIES

J.

J.

hey,,
dit is echt een goed mini boek verslag!
het is idd heel erg dat het

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Nee! door Mirjam Mous"