100% Timboektoe door Carry Slee

Beoordeling 6.9
Foto van een scholier
Boekcover 100% Timboektoe
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo | 636 woorden
  • 13 mei 2008
  • 31 keer beoordeeld
Cijfer 6.9
31 keer beoordeeld

Boekcover 100% Timboektoe
Shadow
100% Timboektoe door Carry Slee
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
100% Timboektoe

Isa en Kars gaan in Frankrijk wonen omdat hun ouders daar een camping hebben gekocht. Zij zijn daar natuurlijk helemaal niet blij mee, maar gelukkig beloven hun vrienden in de vakantie langs te komen. Samen organiseren ze een groot openingsfeest voor Timboektoe. Het feest was helemaal geweldig. Maar dan horen Kars en Isa van hun vader dat het geld wat er is omgezet op het discofeest gestolen is. Iemand van de Timboektoe crew (Isa , Kars en hun vrienden) moet het gestolen hebben omdat er geen sporen van inbraak waren. Kars en Isa hadden beloofd dat ze hun mond zouden houden maar als ze iets verdachts zagen zouden ze het elkaar melden.

In de dagen die daar op volgen gedragen Sharon en Romeo zich raar, Sharon heeft ineens last van heimwee en wil zo snel mogelijk naar huis. En Romeo komt ineens met een gloednieuwe camera aanzetten. Beide worden verdacht van het stelen van het geld. gelukkig hebben ze het allebei niet gedaan. Maar wie dan wel ?


De volgende ochtend licht het geld ineens weer bij Isa en Kars thuis op de eettafel. Niemand weet waarom het geld zo plotseling is teruggelegd. Ad ( de vader van Kars en Isa ) zegt dat als de dader het die dag niet voor 4 uur komt vertellen belt hij de politie. Jules had de dag ervoor het geld bij hem thuis gevonden, zijn vader had het geld gestolen. Hij wist dat Jules een sleutel had van het kantoortje, die heeft hij nog van de vorige eigenaar gekregen. Jules vroeg zich al af wat zijn vader op de camping deed de avond van het feest. Ook was hij bang dat als Ad de politie zou bellen dat zijn vader dan in de bak terecht zou komen. Dus neemt hij het voor zijn vader op en zegt dat hij het geld gestolen heeft. Iedereen gelooft het behalve, Nona, Brain en oma.

Ondertussen gaat de verkering van Isa en Justin uit omdat Isa erachter komt dat Justin met Madelon heeft gezoend. Justin heeft hier spijt van en geeft als cadeau hun single ( waarop ze voor het eerst gezoend hebben) aan haar. Maar zij denkt dat hij het terug heeft gegeven om zo van haar af te zijn. Isa heeft het er moeilijk mee en zoekt steun bij haar beste vriendin Annabel maar die heeft het te druk omdat ze zelf verliefd is op Kars en hij ook op haar.

Iedereen is ook bezig met het organiseren van een barbecuefeest. Dit feest wordt gehouden op het “love island “ om iedereen hier te krijgen zijn ze een groot vlot aan het maken. Als ze dat vlot gaan uitproberen loopt Isa weg omdat ze geen zin heeft om met Justin op dezelfde vlot te zitten. Dan komt ze Kylian tegen, de nieuwe activiteitenbegeleider, en probeert met hem verkering te krijgen om Justin jaloers te maken. Maar dan komt ze er tot haar schrik achter dat Kylian homo is.

Oma gaat naar Jules om uit te zoeken wat er aan de hand en uiteindelijk vertelt hij het haar. Samen gaan ze naar zijn vader om te zorgen dat hij stopt met drinken. In het begin lukt dit moeilijk. Als oma en Jules terug zijn vertellen ze aan de anderen dat Jules het geld niet heeft gestolen en dat hij iemand in bescherming neemt. Niemand is nieuwsgierig naar wie het wel gedaan heeft, ze zijn blij dat Jules het niet gedaan heeft.

als het vlot, en het “love island” klaar zijn moeten ze alleen nog jongeren zoeken die naar hun feest willen komen. Stef , Romeo en Madelon gaan naar het dorp om klanten te trekken. Madelon blijkt later lekker bij het zwembad te liggen in plaats van jongens te overtuigen naar hun feest te komen. Gelukkig heeft ze toch nog veel jongens opgetrommeld en wordt hun feest een groot succes.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "100% Timboektoe door Carry Slee"