Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Bully door Yvonne Coppard

Beoordeling 5.6
Foto van een scholier
Boekcover Bully
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 262 woorden
  • 15 augustus 2007
  • 38 keer beoordeeld
Cijfer 5.6
38 keer beoordeeld

Boekcover Bully
Shadow
Bully door Yvonne Coppard
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting Kerry is het nieuwe meisje op school. Ze heeft geen vrienden en ze is kreupel. dat komt omdat ze een autoongeluk heeft gehad. Iedere dag wordt ze opgewacht door Billy, die haar de hele weg (als ze naar huis loopt)gepest. Kerry heeft er echt genoeg van en wil wraak op Billy, maar door haar kreupele been kan ze niks doen. Zo gaat het een tijdje verder. Ze krijgt een vriendin, June. Opeens komt ze achter een groot geheim van Billy, zijn vader zit in de gevangenis omdat hij een misdaad gepleegd had. Kerry maakt gebruik hiervan, en ze chanteert Billy. Telkens als iemand haar pest of een opmerking maakt moet hij voor haar opkomen, anders verteld ze de hele school dat zijn vader in de gevangenis zit. Al gauw is er de roddel dat Kerry het nieuwe vriendinnetje van Billy is. Billy geneert zich enorm. Maar Wayne, een van de vrienden van Billy, kan dit niet hebben en bedreigd Kerry. Kerry gaat op een keer tijdens schooltijd naar hem toe. Ze vraagt of hij weet hoe ze van Wayne af kan komen, hij zegt dat ze een keer iets terug moet doen. Anders blijft hij door gaan. Dus op een keer als Kerry Wayne weer rond haar huis ziet lopen gaat ze ook naar buiten. Daar blijft ze in een bushokje wachten totdat hij voorbij komt. Dan valt ze hem aan. Totdat iemand haar vastgrijpt. Het is haar vader. Die stuurt haar naar huis. Eindelijk is ze weer haarzelf geworden, ook al weet ze dat ze hier straf voor krijgt.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Bully door Yvonne Coppard"