Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Muziek in haar hoofd door Herman van Campenhout

Beoordeling 4.8
Foto van een scholier
Boekcover Muziek in haar hoofd
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 254 woorden
  • 9 november 2006
  • 41 keer beoordeeld
Cijfer 4.8
41 keer beoordeeld

Boekcover Muziek in haar hoofd
Shadow
Muziek in haar hoofd door Herman van Campenhout
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Op een doordeweekse dag zit Lenni met haar vriendin op het station, samen met een vriendin (Freija) ziet ze een hele knappe jongen. Na schooltijd ontmoet ze hem weer op het station en hij doet zich voor als Jonathan. Ze is helemaal verliefd op hem. Hij zegt dat hij vaker de trein zal nemen om haar te kunnen zien. Ze spreekt daarna wat met hem af en hij overstelpt haar met geschenken. Hij vertelt haar ondertussen dat zijn ouders heel rijk zijn en een eigen hotel hebben, hij wordt ook vaak gebeld waardoor hij snel weg moet. Op een dag komt hij niet opdagen, hij verteld haar dat zijn vader diep in de schulden zit. Hij vindt dat hij er ook aan moet bijdragen en vraagt iets onmogelijks van haar. Ze moet met een man naar bed voor geld. Ze denkt dat het normaal is en doet het voor één keer. Daarna spreken ze iets af om iets te gaan doen maar Jonathan verwacht van Lenni dat ze het nog een keer doet. Hij gebruikt geweld maar Lenni kan het niet en rent weg, ze gaat aangifte doen bij de politie. Die gelooft haar niet, en na een tijdje gelooft ze niet dat hij nog iets van hem zal laten horen. Op een middag op het station is hij terug en wil het goedmaken, dat wil ze niet en hij bedreigt haar met een mes, Diederik springt ervoor en krijgt het mes in hem. Daarna wordt Jonathan opgepakt en Lenni en Diederik worden verliefd.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Muziek in haar hoofd door Herman van Campenhout"