Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Lena ist anders door Nina Rauprich

Beoordeling 7.8
Foto van een scholier
Boekcover Lena ist anders
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 5e klas havo | 290 woorden
  • 17 april 2006
  • 9 keer beoordeeld
Cijfer 7.8
9 keer beoordeeld

Boekcover Lena ist anders
Shadow
Lena ist anders door Nina Rauprich
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Lena ist anders’ Nina Rauprich
Duitsland in 1989 door K. Thienemanns Verlag in Stuttgart Beschrijving Ik heb dit boek gekozen omdat ik hekserij en heksen vervolging gaat wat ik erg interessant vind. Juist omdat het dingen zijn waarvan nog altijd twijfels zijn of het echt kan. Het heeft niks met mijn andere boekverslagen te maken. Maar ik kwam over dit boek een uittreksel tegen en wou het graag lezen. Verdieping De bespreking van lezersactiviteiten, zoals het opbouwen van verwachtingen en het zich identificeren met bepaalde verhaalpersonen

In het begin van het boek vond ik hem een beetje saai en heb em toen ook weer even weggelegt. Het is een introductie over haar, haar moeder (Inge), haar oma en haar vader (jens). Ik had een ander begin verwacht. en ik denk dat ik daardoor het begin wat minder vond. bij t volgende hoofdstuk komt Lenna steeds meer tot de conclusie dat ze "anders"is. Dan wordt het spannend. Ze leest een boek overheksen vervolgingen en krijgt nachtmerries. Ze krijgt hoge koorts en het lijkt alsof die nachtmerries een soort herinneringen zijn. Ze denkt dat ze de reincarnatie van Dorethea is. Een heks uit de 16e eeuw die is vervolgd. Dan gaat ze opzoek naar het verleden. samen met Andreas (de zoon van de vriend van Inge) naar mittenwald. ze zoekt herkennings punten en krijgt weer dromen. uiteindelijk komt ze toch tot de conclusie dat ze inderdaad
de reincarnatie van Dorethea is. En gaat weer naar huis. Evaluatie Ik heb niks met Lena, ik begrijp haar wel en vind het tof dat ze tarot kaarten kan lezen. Zelf lijkt me dat ook vet om te kunnen. Het boek vond ik erg mooi en ik houd van dit genre. het is zeker een aanrader!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Lena ist anders door Nina Rauprich"