Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Love or money? door Rowena Akinyemi

Beoordeling 6.3
Foto van een scholier
Boekcover Love or money?
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 318 woorden
  • 18 mei 2005
  • 120 keer beoordeeld
Cijfer 6.3
120 keer beoordeeld

Boekcover Love or money?
Shadow
Love or money? door Rowena Akinyemi
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
1. wie is de hoofdpersoon en wat is hij? - inspecteur walsh, hij is rechercheur bij de politie. 2. welke personen komen nog meer in het boek voor -Diane Clarkson
Molly Clarkson
Jackie Clarkson
Roger Clarkson
Albert King 3. waar speelt het verhaal zich af? - in het huis van de familie Clarkson 4. waar speelt het verhaal zich af? -in 1990 op een zaterdag 5. verklaar de titel van het boek -de kinderen houden niet van hun moeder ( don’t LOVE) De kinderen zijn alleen maar op haar geld uit.(MONEY) 6. wie vond je het aardigst? Licht je antwoord toe - ik vond inspecteur walsh, want ik vond de rest niet zo sympathiek en hem wel ik weet eigenlijk ook niet echt waarom
7. wie vond je het minst aardigst? Licht je antwoord toe - ik vind jeckie het minst aardig omdat zij haar moeder heeft vermoord. 8.wat gebeurt er? Vertel het verhaal in grote lijnen. -wanneer de familie op een avond aan tafel zit heeft iedereen ontzettend ruzie met elkaar. De moeder van de familie kan er niet meer tegen en gaat naar haar kamer om te slapen. De volgende dag gaat diane naar haar moeders kamer en vind haar moeder dood op bed. De politie is er snel en gaat uitzoeken wie de moord heeft gepleegd. Hij gaat dan iedereen ondervragen en hij komt er uiteindelijk achter dat jackie de moord heeft gepleegd. Want jackie had een ontzettende hekel aan haar moeder omdat haar moeder haar had verboden om met haar vriendje om te gaan. Maar het was een heel erg moeilijk onderzoek omdat iedereen eigenlijk op haar geld uit was en dus iedereen eigenlijk ook verdacht was. Dus ik vind het nog steeds heel erg knap dat de inspecteur de moordenaar heeft gevonden omdat jeckie de enige was die niet op haar moeders geld uit was, ze heeft haar alleen maar vermoord omdat ze niet met haar vriendje om mocht gaan.

REACTIES

R.

R.

super fijn dat ik dit gewoon zo van internet kan halen(: dankjewel.

12 jaar geleden

A.

A.

bij vraag 4 moet staat wanneer speelt dit zich af

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Love or money? door Rowena Akinyemi"