Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Kilometers cola en knetterende ruzie door Carry Slee

Beoordeling 5.7
Foto van een scholier
Boekcover Kilometers cola en knetterende ruzie
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 325 woorden
  • 28 juli 1999
  • 179 keer beoordeeld
Cijfer 5.7
179 keer beoordeeld

Boekcover Kilometers cola en knetterende ruzie
Shadow
Kilometers cola en knetterende ruzie door Carry Slee
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Titel Kilometers cola en knetterende ruzie Auteur Dit boek is geschreven door Carry Slee en de tekeningen zijn van Dagmar Stam. Uitgever De uitgeverij is: Van Holkema & Warenhof. Ik heb dit boek gekozen omdat op school gezegd werd dat het een mooi boek was, en het was getipt door de Nederlandse kinderjury 1995. Samenvatting Het boek gaat over 4 kinderen die samen op school zitten en een band hebben. De hoofdrolspelers zijn: Boris de saxofonist, Tessa de drumster, Jasper en Nadia de gitaristen Ze missen nog een zangeres. Samen met Tessa, zet Boris een advertentie in de muziekkrant. Als er een meisje op de advertentie reageert zijn ze erg benieuwd naar haar prestatie omdat ze denken dat ze de dochter van een bekende filmster is. Als ze komt zijn ze eerst teleurgesteld in haar uiterlijk. Erg geinteresseerd in muziek is ze niet, en zingen kan ze helemaal niet. Dan vraagt ze of ze naar toilet mag. Als iemand gaat kijken waar ze blijft, blijkt ze al weg. Boos gaan ze een plan maken om dit meisje te vinden en dus ook hun geld terug te krijgen. Tijdens deze speurtocht komen ze ook nog met een ander diefstalprobleem in contact. Nu wordt hun speurtocht voortgezet naar meerdere daders en uiteindelijk met goed resultaat. De dieven worden gepakt. Een van de clubleden Boris beleeft nog een heel eigen avontuur. Zijn ouders zijn gescheiden en Boris woont bij mama. Daar heeft hij het niet fijn. Moeder is nog steeds boos op vader en Boris krijgt hier steeds ruzie door. Uiteindelijk wordt de ruzie zo erg dat Boris boos vertrekt, een auto-ongeluk krijgt en weer zijn vader ontmoet die hem belooft weer terug te komen naar de stad, 'n huis te kopen waar ze samen kunnen wonen. Zo is iedereen weer tevreden. De club heeft een dievenbende ontknoopt, en Boris is weer terug bij zijn vader. Mening Een leuk boek met een beetje lol, 'n hoop spanning en een fijn einde!

REACTIES

M.

M.

Bedankt voor je samenvatting,
Kan niet beter!

23 jaar geleden

G.

G.

Bedankt, die kan ik ook weer mooi gebruiken
dat verslag.!!

23 jaar geleden

M.

M.

he man hartstikke bedankt. ik had het niet gered binnen een uur. laat effe weten als je er nog meer hebt geschreven

23 jaar geleden

S.

S.

Hoi Jeroen,

ik was vandaag op zoek naar een boekverslag
en ik heb er een van jou gekozen.
Een van Carry Slee. Ik wil je ervoor bedanken
want het is een goed uittreksel!! Kan ik dus goed gebruiken voor op school, haha!!
Doeg

-xxx- Sharon

22 jaar geleden

M.

M.

goed gedaan

22 jaar geleden

J.

J.

goed boek verslag

20 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Kilometers cola en knetterende ruzie door Carry Slee"