Zomeractie: winnen op woensdag

Zomeractie: winnen op woensdag

Door Roos

Het wordt langzamerhand een traditie: de Scholieren.com zomeractie. Dit jaar pakken we het nog grootser aan dan ooit: zes weken lang winnen op woensdag!

Net als vorig jaar is Scholierenshop.nl weer onze partner in crime voor de Scholieren.com zomeractie. Scholierenshop.nl is dé webshop voor schooltassen en schoolagenda's. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat die twee artikelen op het weggeefmenu staan.

Winnen op woensdag

Dit jaar pakken we de actie iets anders aan dan vorige jaren. In plaats van het uitloven van álle prijzen aan het einde van de zomer, vergeven we de komende zes weken elke week één prijs, altijd op woensdag. Je hebt een week de tijd om mee te doen, op de daarop volgende woensdag krijgen winnaars bericht. Zo hoef je niet wekenlang je mail te checken om te kijken of je gewonnen hebt.

Wat geven we weg? De komende vijf weken geven we elke week één Eastpak tas weg. En aan het einde van die vijf weken sluiten we af met een hilarische klapper. We geven dan ook nog eens tien Kakhiel agenda's weg, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Scholierenshop.nl.

Het weggeefschema

Woensdag 25-6: Eastpak Padded Pak'r t.w.v. 50 euro
Woensdag 2-7: Eastpak Padded Pak'r t.w.v. 50 euro
Woensdag 9-7: Eastpak Padded Pak'r t.w.v. 50 euro
Woensdag 16-7: Eastpak Out of Office t.w.v. 59,95 euro
Woensdag 23-7: Eastpak Out of Office t.w.v. 59,95 euro
Woensdag 30-7: 10 Kakhiel agenda's t.w.v. 12,95 euro

Klik op het linkje bij 30 juli om de Kakhiel agenda van dichtbij te bekijken. Vul dan het formulier hieronder in en wie weet krijg je volgende week woensdag een heel leuk mailtje!

Het is zomervakantie! Onze redactie drinkt met de billen bloot melk uit een kokosnoot op een onbewoond eiland. Tot maandag 1 september publiceren we daarom wat minder blogs, daarna komen we weer op volle kracht terug. En als je ons gaat missen, check dan het beste uit ons archief bij de Klassiekers!

Gepubliceerd op 30 juli 2014
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

A.

A.

Tjakkaaaaaa.....daar houd ik van.GE-WEL-DI-GE humor van Kakhiel ??? Whoehahahaaaaa ?

8 jaar geleden