Xboxen mag niet van Obama

Xboxen mag niet van Obama

Door Kim

Wat een vrolijke toespraak moest worden, eindigde in een fikse preek van de Amerikaanse president Barack Obama. De ooit zo hippe en coole president ziet tegenwoordig meer heil in een strenge opvoeding: tijdens een speech op een middelbare school riep hij alle Westerse jongeren letterlijk op om "op het goede pad te blijven, braaf huiswerk te maken en niet ieder vrij uur voor de tv of Xbox door te brengen". Amen.

Ook vroeg hij alle ouders om de Xbox weg te stoppen en hun pubers op tijd naar bed te sturen.  Zo, da's duidelijke taal. Maar wat is er eigenlijk mis met een beetje gamen op z'n tijd? 

Gepubliceerd op 11 september 2009
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

M.

M.

Er is niets mis met een beetje gamen op zijn tijd! Zeker niet! Maar volgens mij zijn er een hoop jongeren in Amerika die dat beetje gamen een beetje overdrijven ;-)

12 jaar geleden

J.

J.

De enige beweging die mensen in amerika kennen is naar de mac donalds, de tv en hoe ze de controller moeten bedienen

12 jaar geleden

A.

A.

Niet zoveel, maar teveel gamen is ook niet goed...

12 jaar geleden

A.

A.

Er is helemaal niks mis met gamen, als je je school maar niet verwaarloost.

12 jaar geleden

J.

J.

Groot gelijk, weg met die Xbox! Koop toch een PC man! Of een Wii, da's tenminste gezellig.

12 jaar geleden

G.

G.

O.o dat vin ik belachelijk, ook al heb ik geen xbox

12 jaar geleden

H.

H.

lol, dat slaat egt nergens op, hij weet amper waar ie et over heeft! hij is vast jaloers op ons omdat ie vroeger niet zo'n ding had!!xD hij moet gwn bij ze werk blijven en niet zo'n commentaar geve op de Xbox, zometeen begint ie ook nog met de tv,Wii,nintendo DS,computer:P zometeen worde al die dinge nog vverbode, ben benieuwd hoe et er dan uitziet in de wereld ^^

12 jaar geleden

K.

K.

Wat een Bullshit.
Hoezo bemoeien zolang ze hun huiswerk maken is er toch niks aan de hand -.-

12 jaar geleden

K.

K.

naja, meer geziene het feit dat het een grote tijdverdrijf is al dat gamen. maar ook omdat (wat obama al zei) je op een gegeven moment uit je discipline raakt en je daarbij niet meer denkt aan het huiswerk doen of uberhaupt gewoon je best doen op school.
verder vind ik het een goede toespraak van Obama. alleen ik denk dat het intollerant is als hij het wilt laten verbieden.

12 jaar geleden

-.

-.

Tssssssss did he lost his mind??
Waarom allenn de xbox en niet de ps 3 of wii enz?
Beet je gelijk heeft hij wel.
Maar dit gaatte ver.

12 jaar geleden