Winactie: Fris het nieuwe schooljaar in met de vetste snufjes van Logitech

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en we horen het jullie allemaal zeggen: 'dit jaar ga ik écht alles netjes vanaf het begin bijhouden en niet de kantjes er vanaf lopen.' Eén ding is zeker, dat gaat niet gebeuren, maar we willen jullie in ieder geval een steuntje in de rug geven. Hierbij tips hoe je efficiënt te werk kunt gaan dit schooljaar. Om jullie te helpen geeft Logitech ook nog eens mooie snufjes weg om dit jaar zo soepel mogelijk door te komen!

1. Weg met afleidingen

Je hebt hem vast al honderd keer gehoord, al dan niet van een boze ouder, maar het blijft de nummer 1 tip om geconcentreerd aan het werk te gaan: leg je telefoon weg. Geef hem bij voorkeur aan iemand af met de strenge instructie dat je hem pas over een paar uur weer terug mag. Als je dat ding binnen handbereik hebt, is de verleiding om toch even gauw insta te checken, een whatsappje te versturen of je snaps te openen veel te groot. Dit geldt ook voor andere afleidingen. Wist je dat je websites voor een bepaalde tijd kunt blokkeren op je computer? Dus hup! Geen Facebook, Twitter, Insta of andere fratsen op je pc. Aan de slag!

2. Weet waar je aan toe bent

Het is handig om, voordat het schooljaar begint, vast een overzicht te hebben van de belangrijke data zoals toetsweken, aanmeldingsmomenten voor opleidingen, projectweken, etc. Zo heb je vast een idee wanneer je het druk gaat krijgen en wanneer je wat meer ademruimte hebt en dus tijd voor leuke dingen. Dat weekendje weg plannen vlak voordat de toetsweek begint is natuurlijk niet zo handig, dus check dit op tijd. Ook kun je op deze manier al een globale planning maken van wanneer je aan een taak wilt beginnen om later niet in tijdnood te komen. Je hier aan houden is natuurlijk een ander verhaal, maar het schept rust in je hoofd. 

3. Zorg voor goed werkende 'leerattributen'

Heb je eindelijk de motivatie gevonden om aan de studie te gaan, begeeft je computermuis die ouder is dan jij zelf het. Niets zo frustrerend als technische problemen tijdens het leren. Houd je van muziek tijdens het leren, maar stoor je je aan alle reclames en het geouwehoer op de radio? Dan zijn fijne speakers waar jij jouw eigen favoriete muziek op kunt luisteren de oplossing! Kortom, het is belangrijk om het schooljaar goed voorbereid te beginnen en goede spullen helpen daarbij. Dan is die berg huiswerk straks zo gepiept. 

Met een beetje geluk hoef jij komend schooljaar nooit meer de schuld te geven aan slechte apparatuur, want Logitech geeft een aantal vette snufjes weg! Als jouw bureau uitgerust is met dit pakket, wordt leren een stuk makkelijker, leuker én efficiënter. 

Winnen? 

Samen met Logitech geven wij 3 keer een back-to-school pakket weg. Vertel ons jouw beste tip om efficiënter te werken en vul hieronder je gegevens in!

Het pakket bevat:

  • Een Logitech webcam waarmee jij ongestoord met je klasgenoten kunt videobellen om huiswerk door te nemen
     
  • Een Logitech laserafstandbediening waarmee jij de show steelt als je moet presenteren
     
  • Logitech Bluetooth speakers waarmee jij op elke moment je favoriete muziek kunt afspelen
     
  • Een Logitech muis en toetsenbord waarmee je razendsnel boekverslagen kunt tikken 
Gepubliceerd op 27 augustus 2019

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Julia

Julia

Mijn tip is om te zorgen dat je kamer opgeruimd is, dan is het in je hoofd ook veel minder onrustig!

1 jaar geleden