Win! Kaartjes voor Huisdiergeheimen

Door Renske

Wat doet jouw kat als je op school zit en je ouders aan het werk zijn? En wat voert de hond de hele dag uit in z'n eentje thuis? In de animatiefilm The Secret Life of Pets zie je dat huisdieren een stuk minder onschuldig zijn dan ze lijken. Scholieren.com mag kaartjes weggeven voor deze film van de makers van Despicable Me en Minions.  Check hieronder hoe je kansmaakt.

In The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball. 

Bekijk vooral even de trailer (zie de header van dit bericht), en voor meer informatie de website.

Hoe kun je winnen?
Scholieren.com geeft vier x twee kaarten weg. En je krijgt er ook nog een paar superschattige gadgets bij: een stresstoy van Max, frisbee en rugzakje. De film draait vanaf 3 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. 

Hoe je kans maakt op die kaartjes? Simpel: door ons te liken op Facebook (dat doe je hierrr) én hieronder je gegevens achter te laten via het formulier. (Let op: we controleren ook de likes op Facebook, dus niet vergeten!) De actie loopt tot en met 31 juli.

Gepubliceerd op 29 juli 2016
ADVERTENTIE
Proefstuderen vanuit huis? Wil je vóór dat je een studie kiest, zeker weten of het qua inhoud is wat je ervan verwacht? Dat kan! Volg één van de vijf online proefstudies en ontdek hoe het is om aan de universiteit van Wageningen te studeren. Je volgt videocolleges en maakt opdrachten, gewoon vanuit je slaapkamer. Je wordt begeleid door studenten, die je vragen kunt stellen over de inhoud van de proefstudie of gewoon over het studentenleven! Alles is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Meld je aan!