Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Win een dik back-to-school pakket van ruim 250 euro!

Win een dik back-to-school pakket van ruim 250 euro!

We moeten er helaas allemaal weer aan geloven: de zomervakantie is bijna voorbij. Het is dus weer tijd om je handen uit de mouwen te steken en dit nieuwe jaar te gaan knallen. Nu is een begin maken altijd lastig, dus maken we het een beetje makkelijker voor jou. Wij geven je wat tips én we hebben een dik back-to-school pakket t.w.v ruim 250 euro voor je geregeld samen met Logitech, waar je sowieso een vlammende start mee maakt. Deel onderaan jouw beste tip hoe jij slimmer werkt en maak kans. 

1. Een opgeruimd bureau

Wil je slimmer en sneller je huiswerk af hebben? Ruim je bureau dan op voordat je begint aan je huiswerk. Veel dingen zoals eten, nutteloze papieren of andere rotzooi op je bureau kunnen zorgen voor veel afleiding. Zorg er daarom voor dat alleen de essentiële dingen een plaatsje hebben op je bureau. Als je een verslag moet maken heb je eigenlijk alleen je computer, muis en toetsenbord nodig. En vooruit, misschien die lieve foto van je huisdier.   

2. Koppel een liedje aan je leerwerk

Je bent niet de enige die een liedje na 3 keer luisteren kan meezingen, maar de stof voor je proefwerk na 100 keer doornemen nog steeds niet kunt onthouden. Uit onderzoek is gebleken dat als je je leerwerk koppelt aan een leuk liedje, dat je het dan beter kunt onthouden. Bedenk daarom een ezelsbruggetje bij je leerwerk en onthoud dit op de maat van een liedje dat je goed kent. Als je dit liedje zingt tijdens je toets, kun je je de stof weer herinneren. Het oefenen van je ezelsbruggetje gaat natuurlijk het beste als je de volumeknop volledig naar rechts swipet.

3. Samen leren

Vorig jaar rond examentijd was het ineens een trend: tijdens het studeren kijken naar YouTube-video's van andere studerende mensen. Het idee: iemand zien studeren en blokken, motiveert jou ook om aan de bak te gaan. En blijven. Je hebt het idee dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

Natuurlijk kun je één van deze YouTube-accounts opzoeken, maar dit werkt ook prima met je beste vriend of vriendin. Spreek af dat jullie na schooltijd op hetzelfde moment gaan leren, zet allebei je webcam aan en motiveren maar.

Back-to-school pakket van Logitech winnen?

Omdat wij vinden dat iedereen slimmer moet kunnen werken, geven wij een back-to-school pakket weg t.w.v. 260 euro. Vertel ons jouw beste tip om slimmer te werken en vul hieronder je gegevens in. 

Het pakket bevat:

  • Een Logitech webcam waarmee jij met je klasgenoten kunt skypen om huiswerk door te nemen of samen te leren
  • Een Logitech muis en toetsenbord waarmee je supersnel verslagen kunt tikken en door Scholieren.com kunt scrollen
  • En Logitech Bluetooth stereo speakers voor de achtergrondtunes tijdens het leren

Benieuwd naar welke back-to-school producten Logitech nog meer aanbiedt? Klik dan hier voor meer info! 

Meedoen met de winactie kan tot en met 2 september 2018. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht via e-mail.

Gepubliceerd op 20 augustus 2018

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.