Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Wat vinden de scholieren op Urk van de geopende kerken?

Wat vinden de scholieren op Urk van de geopende kerken?

De afgelopen tijd kwam in het nieuws dat sommige kerken op Urk open zijn voor meer dan dertig mensen per kerkdienst. Veel mensen waren en zijn daar boos over, omdat het tegen het advies van het RIVM ingaat, en evenementen met meer dan dertig mensen niét door mogen gaan. Verschillende media namen een kijkje bij de kerken, maar kregen daar niet altijd aardige reacties op.

Videomakers Lars en Tom vroegen zich af hoe de jongeren op Urk kijken naar de situatie. Wat vinden zij ervan dat de kerken voor meer dan dertig mensen per keer zijn geopend, terwijl evenementen zoals feestjes en festivals niét door kunnen gaan? Je ziet het in deze video!

Abonneren op ons YouTube-kanaal doe je hierrr!

Gepubliceerd op 17 april 2021
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie