Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Vmbo'ers en havisten gezocht!

Vmbo'ers en havisten gezocht!

Door Merel

Zit jij op vmbo of havo en doe je over een paar weken eindexamen? Dan hebben we jou nodig! Lees snel verder, word enthousiast en stuur je gegevens op!

In mei werkt Scholieren.com samen met NU.nl om dagelijks een verse update te publiceren over de examens van die dag. Zoiets als dit en dit en dit.

Voor zo'n nieuwsbericht bellen we met het LAKS, verschillende docenten, én natuurlijk leerlingen! En daarvoor hebben we nu nog een hoop scholieren nodig die vmbo of havo doen. 

Geef je op!

Als eindexamencorrespondent word je af en toe na afloop van een examen door één van ons gebeld, en stellen we je een paar vragen. Wat vond je ervan? Was het erg lang/makkelijk/saai? Heb je er een goed gevoel over? Gebeurde er nog iets vreemds tijdens de zitting? Heb je nog leuke anekdotes?

En that's it. Meer hoef je niet te doen, het kost letterlijk drie minuten van je tijd, en je wordt maar af en toe gebeld. Plus: jouw naam op NU.nl! Oh my god! Wauw! Dat wil ik!

Precies. Dus mail nú je naam, niveau, vakkenpakket en telefoonnummer naar merel@scholieren.com. Doen.

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op Scholieren.com/eindexamens2015.

Gepubliceerd op 18 april 2015
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

J.

J.

I'm in! (vmbo TL)

7 jaar geleden

Chris

Chris

Leuk Janica! En mocht je nog meer klasgenoten/vrienden etc kennen die dit leuk vinden: we kunnen nog veel mensen gebruiken! Laat ze hun telefoonnummer en vakkenpakket even opsturen naar merel@scholieren.com

7 jaar geleden

J.

J.

Hebben jullie geen vwo-scholieren nodig? Wij kunnen ook goed klagen hoor.

7 jaar geleden

Chris

Chris

Ha Jesse, uiteraard hebben wij ook vwo-scholieren nodig (zoals je kunt lezen in een eerder blog). Wil jij je ook aanmelden als examencorrespondent? Mail dan even naar merel@scholieren.com en vermeld je telefoonnummer en de vakken waarin je examen doet.

7 jaar geleden