Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Vlamingen: chat met Smet

Vlamingen: chat met Smet

Update: de chat met minister Smet is inmiddels achter de rug. De chatlog teruglezen? Dat kan hier!

Vlamingen opgelet: heb jij een idee dat het Vlaamse onderwijs gigantisch kan verbeteren? Snap je niet waarom sommige schoolzaken zo ingewikkeld zijn?

Of wil je gewoon graag weten wat voor kleur sokken onderwijsminister Pascal Smet draagt? Grijp je kans en vraag 't hem in de chatsessie van de Vlaamse Scholierenkoepel!

Minister Pascal Smet is aanstaande dinsdag 8 mei vanaf 18:45 tot 19:30 uur te gast in een speciale chatbox van de Vlaamse Scholierenkoepel. Als scholier kun je hier inloggen en al je vragen op hem afvuren.  Noteer het dus in je agenda met een dikke, rode stift.

Betogen over raketten

Wie is die Pascal Smet eigenlijk? Voordat hij besloot minister te worden, heeft hij rechten gestudeerd. Op z'n zeventiende kreeg hij de 'politieke smaak' te pakken: hij ging betogen tegen het plaatsen van raketten.

Later werd Pascal gemeenteraadslid in Beveren en Provincieraadslid in Oost-Vlaanderen. Na de verkiezingen in 2009 is hij minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel geworden. Hij vindt 'overleg' het allerbelangrijkste.

Gepubliceerd op 4 mei 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Y.

Y.

Waarom is die digitale agenda er gekomen op Smartschool er zijn vele die daar dus niets van snappen?

MVG
Yannick Aerts

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.