Verliefd online

Verliefd online

We weten allemaal: liefde maakt blind. En: er bestaat liefde op het eerste gezicht. Maar er is ook: liefde op het forum. Waar anderen het hebben over nieuwe series, gedichten of “wat eten we vandaag” hebben opvallend veel mensen het over de liefde op het forum. Contactadvertenties, liefdesverdriet en problemen in de liefde. Het is wat.

Tjeerd doet niet zo reuze vaak mee aan de discussies op het forum, hij volgt er wel veel. Het beste van zijn verkenningen presenteert hij hier.

Bijvoorbeeld ‘anoniemx’ die een superleuk meisje in de klas heeft. Er is nog geen oogcontact in de klas maar op msn hebben ze echt leuke gesprekken. Hoe moeten ze een stapje verder gaan? Naar de bioscoop? Samen winkelen?

Of lees de topic van ‘Intertint’. Hij heeft een ingewikkeld probleem met drie meisjes. Voor het gemak; meisje 1, meisje 2 en meisje 3. ('Meisje 3 is nu dus de gelukkige en is goed bevriend met meisje 2, maar wilt ook met mij verder.') Ruzie tussen de meisjes maakt hem hopeloos en hij vraagt jullie hulp.

Mocht al die liefde je niet boeien? Geen probleem! Je kunt het altijd nog hebben over de OV-chipkaart of over je slechte eigenschappen  ('Vaak een 'dont-care' gevoel bij erge dingen'). Genoeg te lezen dus!

Gepubliceerd op 21 oktober 2010
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

S.

S.

Er zijn meerdere relaties en huwelijken ontstaan op het forum. Zelfs forumbaby's. Geen grapje.

11 jaar geleden