Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens...de coronacrisis heeft een grote impact op jongeren. Wij zijn benieuwd hoe jullie ermee omgaan en wat jullie vinden van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek!

Doe mee

Van duckface naar fish gape

Ruben

De duckface is helemaal uit. De getuite lippen die je tot voor kort op vele selfies tegenkwam, moeten nu plaats maken voor een nieuwe trend, de zogenaamde 'fish gape'. Veel beroemdheden gingen je al voor. Zo waren de meiden van girlband Little Mix en model Gigi Hadid te zien met de 'fish gape'.

Een korte instructie. Doe je kin een beetje omlaag, tuit je lippen (maar hou ze wel open) en zuig je wangen een beetje naar binnen. Zo kom je al heel dicht in de buurt van de beroemde vissenmondjes. Kijk nu een beetje 'zwoel' in de camera en tadaa, je 'fish gape' is klaar voor Instagram en Facebook. Een aantal van onze bloggers gingen je voor!

Blogger Oscar

Blogger Mette

Stagiair en videoblogger Ruben

 

Gepubliceerd op 8 oktober 2015
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

S.

S.

Haha, toppers! ;-)

5 jaar geleden

Mette

Mette

Haha. Ha.

5 jaar geleden

Martha

Martha

Haha. Met de duckface zag iedereen er al maloot uit. Maar die fish gape ziet eruit alof je hersens op 'uit' staat.

5 jaar geleden

N.

N.

Waar gaat deze wereld naartoe :'D

5 jaar geleden